Dun birkac kisi bu konu hakkinda soru sormus idi. Mart ayi odemelerini Rpm yapmaya basladi. Benim 1 kanalim vardi ve partner olduktan 15 gun sonra tum kanallarim bir anda kapandigindan(herhangi bir kural disi durum yok iken, ki beni taniyanlar tek bir videomun bile telife takilmadigini ve ceza almadigimi bilir) 15 gunde $299 tek kanaldan ancak alabilmis idim. Neyse isin ozeti su Rpm daha oncede dedigimiz gibi kapanan kanallarin odemelerini yapiyor...Adsense den sizin izlenimlerinizden gelen ucretleri aldigi icin de odemek zorunda .Zira sozlesmede zaten kanaliniz kapanir ise odeme alamazsiniz diye bir kural yok.

Rpm network odemeyi ne zaman yapiyor diyenler icin tekrarlayayim....Ornek: Mayis ayindayiz .Ay sonu izlenimleriniz sonucu kesinlesen meblayi(bunu youtube uzerinden takip edebilirsiniz) Haziranin 30unda veya en gec temmuz 15ine kadar alirsiniz. (Eger ki temmuz 3unde kadar odeme almaz iseniz direk olarak [email protected] veya [email protected] 'a mail atarak sorununuzu bildirin . Odemeniz cok gecmeden yapilacaktir.