Her konuda iyi giden bir ilişkim var ilgi alaka cok guzel hic tartışma yaşamadık 4 aydir . Ama bir suredir surekli ozledim buluşalım diyen benim. Aramız/iş yerlerimiz cok uzak ve calışma saatleri uzun olduğu icin her hafta sonu ona gidip kalıyorum cumadan pazartesiye kadar hafta ici nadiren goruşuyoruz bir/iki saat ancak. Her gun gitsem hayır demez. Mesele gecen hafta şehir dışına cıkmam gerekti hafta sonu gorusemeyecegiz diye hafta ici birkac gun gidip kaldım. İlişkinin başlarında cok kısıtlı goruşuyorduk benim icin kac km yol gelip yarım saat gorup gidiyordu ve buluşmak isteuen genellikle oydu. Ama şu sıralar sanki sozleşmis gibi davet beklemeden gidiyorum hep. Guzel de vakit geciriyoruz bolca gulup eğleniyoruz(tabi bu benim duşuncem ve onun dediği ) Bu durumdan dolayı birkac gun once rahatsızlığımı dile getirdim once sen soylediğin icin benim soylememe fırsat kalmıyor bir de her hafta sonu beraberiz falan gibi bir şey soyledi tatlilikla olayı hallettik. Yarın da bir isim var normalde bugun gidecektim yanına dedi ki istersen yarın islerini hallet oyle gel buradan daha zor olur gelip gitmen boşuna yorulma dedi, benim icin sorun değil bana farketmez falan diye birkac kez dedim ama ısrarcı da olmadım. Pazar gunu kalmayacağımı tekrar kendi evime donecegimi soyledim ise gitmem daha rahat olur gibi sen bilirsin aşkım sana nasıl rahat oluyorsa dedi.
Okuyunca cok kucuk bir dert gibi geliyor ama eski erkek arkadaşım arabası olmasına ve mesafelerimiz yakın olmasına rağmen benimle asla buluşmazdı.Haftada İki-uc saat bulussak ona cok gelirdi koşarak gitmek isterdi yanımdan. O gunler aklıma geldi ve sorunu kendimde aramaya başladım artık neden benimle buluşmak istemiyorlar ben mi cok sıkıcıyim diye