Merhaba arkadaşlar, 5,5 yıllık evliyim 4.5 yaşında bir kızım var. İşim gereği 2 yıllık evli iken il dısına tasınmak zorunda kaldım kızımla. eşim git gel yaptı yanımıza haftasonları. 3 yıl boyle yasadık. neyseki eşimin yanına geldim duzzenimizi kurduk. fakat birşeyler eksik. kavga ettikten sonra gonlumu alıyor nomale donuyoruz ama icime sinmeyen birşeyler var. size en son neden kırıldıgımı anlatayım. ben nobet cıkışı oldugum gun eşim işteydi. uyumadım, ona guzel yemkler hazırladım. beni almaya gl dedi tamam dedim.once kızımı okuldan aldım sonra onla birlikte eşimi almaya gittik. yolda gelirken 2 kere ani manevra yaptım.cekil ben kullanacağım dedi sert bi şekilde, ikincisinde dedimki sen kullanırsan ben arabadan inerim binmem.sonra eve geldik neyse o duşa girdi ben sofrayı hazırladım. ve 2 makyaj bakım yaptım kendime guzel goruneyim diye. sonra geldi sofraya oturdu ben oturana kadar başladı yemeye ve bitirdi. tam ben yemeye başlayacaltım bi daha ona yemek koymak icin kalktım (normalde herkes sofraya oturur oyle yemek başlar kuralı olsun istiyoeum ve eşim biliyor kızımıza da oyle ogretiyouz) ben sinirlendim belli etmedim kalktım yedikten sonra salona geldim telefondan dizi izliyordum.5 dk sonra bu geldi aferim kalk boyle dizi izle diye laf soktu ve gitti yatak odasına.ona da ayrıca kaırıldım; bu zamana kadar kendisi aynı şeyi yapar ben kızarım ama yine yapar ama 5 yıl boyunca ilk defa yaptım hep yapıyrmuşum gibi laf soktu. ayrıca makyajımı da farketmedi.ben gittim yanına baktım uyumuş. ona da sinirlendim cunku işlerden dolayı birbirimizi haftada 2. goruşumuzdu ve umarsızca davranması cok uzdu ve değersiz hissettim. kavga ettik
gonlumu almak icin ugraştı ama 2 gun sonra yine aynı şeyleri yaşatacağı icin istemedim mesafe koydum ve hattta dedimki cocugumuz var boşanmak cozum değil aynı evin icinde sadece anne baba rollerimizi yerine getirelim birbirimiz icin bişey ifade etmyelim ayrı yatalım ayrı hayatlar olsun dedim...vs vs
o da olmadı cunku hala basit bişey gibi gonul almaya calışıyor ama anlamıyor ki ben bu evlilikt değersiz hissediyorum fazlasıyla, sevilmediğimi hissediyrum
dun akşam oturduk konuştuk eepey bir, kagıda en can alıcı sorunlarımızı (ilk sorunun nerde başladıgını),kendimizle ilgili oz eleştirimizi ve karşı tarafla ilgili tespitlerimizi yazdık.
sonuc olarak ; o: aileinden değer gormemiş ve nasıl seveceğini bilmeme sorunu var
benim: mukemmeliyetci ve ofke kontrolu sorunum var
ve bu evlilik nasıl yuruyecek, derinlerde yatan sorunlarımızın ustesinden gelip nasıl tekrar aşık gozlerle bakacağız birbirimize ? profesyonel yardımmı almalıyım? boyle durumları yaşayan varsa deneyımlerini paylaşın lutfen