Slm kizlar...
Oncelikle buraya hikayemi kendimi cok caresiz bunalimda hissetdigim icin anlatmak istiyorum....
Ben 3 yildir evliyim ve esimle 10 yildir bir birlikteligimiz var. Yani anliyacaginiz resmen gencligimi ergenlik donemimi onunla gecirdim. Biz lise doneminde tanisdik ve okulumuz bitince evlenmeye karar verdik. Esimin annesi beni hic istemedi yani daha dogrusu oglunun evlenmesini hic istemedi. Cunku ben ondan yas olarak 3 sene buyukdum zamani var diyordu hep.
Herneyse gel gittlerle biz esimle sonunda evlenmeyi basarmisdik. Esimle uyumlu bir ciftiz severek evlendik. Karekterlerimiz hep uyuyor beyin yapilarimiz hep ayniydi. Tek sorunumuz o inat ben ondan daha inat. O ofkesini kontroll edemiyor bende oyle. Evligimin ilk senesi iyi gecti ama aylar gecdikce tartismalarimz oluyordu tabikide.
Genelde hep annesi yuzunden tartisiyorduk. Ne zaman evine gideyim hep laf atmalar hep bi tuaf tuaf konusmalar. Dusunsenize yeni evlenmisim annesini dogru duzgun tanimiyorum hanim bana is camasirini oglanlari internetden sparis verdiklerini anlatiyor. Goguzleri cok buyukmus ondan

Gelelim esime son zamanlarda cok yalanlarini yakalamaya baslamisdim. Ornek veriyorum: Bir gun esimin telefonu caldi o sira yemek yapiyordum bende ve bu konusdu kapadi. Dayim aradi beni iste kuzenimle tartismisda bi konus dedi bana. Olabilir felan dedim konu kapanmisdi. 2 saat gecdikten sonra dusa girmeye karar vermisdim ve ben dusdaykene esim geliyor yanima askim ben gidiyorum su arkadasin problemi var biliyon bi destek olim oglana yasik felan. Esimin en yakin arkadasi sevgilisinden ayrimisdi onunla bulusucam dedi ve gitti. Tabi sonucta guveniyorsun dimi esin. Gidis o gidis gece 1 oldu ariyom cikmiyor yaziyorum cvp vermiyor. Neyse bu eve geldi gece uyumamisdim tartismadim nerdeydin dedim soyledi. Sabah oldu icim icimi yiyor biliyom bana yalan soyledi taniyorum onu. Ve ben asla yalani sevmem. Aldim telefonu kurcaladim goruyorumki dayisinla bulusmus. Sordum esime haala inkar ediyor dayimla bulusmadim diye. Aradim arkadasini sen esimle bulusdunmu dedim su saatde su gun bana demezmi yok. Iste o an antenler koptu bende bana neden yalan soyledin diye cok buyuk kavgalar ettik. Aksamda ortaya cikiyorki annesi demis dogruyu soyleme esine diye. Annesi babasinla tartismis ve esim banlatmicak hep boyle bi disladi annesi beni. Oysaki iyi bi anne ogluna derki oglum esine dogrulari anlat. Nerde o gunler. Tabi bunlar ufak tefek seyler yuklu mikdar para vermesi annesigile hep arkamdan is cevirmeler. Annesi ne derse ona siplardi.
Son zamanlarda annesigile gitmiyordum cunku ordada tartismisdik yemek yemedim diye ve annesi israr etdi diye onu destekledi esim bende daha cok kavga buyumesin diye ben eve gidiyorum dedim ordanda sinirle kovdu beni esim. Anliyacaginiz hep gel gittler yasadik. Son tartismamizda sacma birsey icin tartismisdik ve bana el kaldirdi. Ilk deva bana el kaldirmisdi o ofkeyle o sinirle o aciyla ailemi aradim ve esyalarimi toplayip evi terk ettim.
Esim beni devamli ariyordu yaziyordu ama bir kere bile ozr dilemedi. Bana ilk hafta mesajla yazidi ayrilik cozum degil diye. Cvp veremedim cunku oyle ofkeli oyle yorgundumki zamana ihtiyacim vardi. Hayal kirikligina ugradim bu sevdigim adam olamazdi diye. 3 haftayi atlatdim ve esim aradiginda konusmaya hazirdim hep telefonlarina cikdim ama beninle havadan sudan konusuyordu. Bir kere bana demedi bile nasil yapicaz nolucak bu durum diye. Hep bos bos konusduk. 3 ay boyle gecti telefonda konusarak tabi bu sira ailemin yaninda yasiyorum. Birgun beni aradi esim ve izinini ayarladinmi dedi bana cunku calisiyordum ve bana tarihleri verdi ve ayarla izine gidelim dedi. Tamam dedim denicem ve o izini ayarlamisdim. Bir gece vakti beni aradi esim ve izinleri sormusdu ona ayarladigimi demisdim.
Iste burda donum noktasi baslamisdi......o geceden beri beni esim ne aradi ne sordu. Acikcasi kizlar bende aramadim cunku kizmisdim bana herseyi ayarlatiyor ve oratdan kayboluyor. Boylelikle 5 ay gecti. Ben onu hep bos bos bekledim belki hersey duzelir tekrar deneriz diye cunku malesef seviyordum.
Ve gecen hafta sosial mediada goruyorumki esim bir o....ya guller yollamis. O kadinda bunu paylasmis boylelikle ogrenmis oluyorum. Ne yapicagimi sasirdim sokdaydim hic boyle birsey beklemiyordum cunku. Ayni gun eve gittim ve salak gibi ona hesap sordum cunku daha henuz bosanmamisdik. Bena demezmi...sen beni biraktin gittin sen erkegini yanliz biraktim...sen beni bir kere bile aramadin...sen boyle yaptin...sen inat etdin...bu kadini gormeseydin gelmezdin bile...benim icin degil onun icin geldin. Resmen bana ofke kusuyordu oysaki kendi yapdiklarini unutmus gibiydi. Ne konusduysam fayda etmedi. Guya kadinla tanisma asamasindaymis...seviyormusun onu hayir hoslaniyormusun bilmiyom.....peki neden konusuyorsun bana iyi geliyor oylesine takiliyorum demesi beni sok etmisdi.
Anliyacaginiz kizlar butun topu bana atdi ne yaparsan yap..sen bilirsin diye...bosanmak istiyorsan sen bilirsin..ben hersey icin gec kalmisim....oysaki benim cekdigim acilar benim duygularim benin piskolojim nolucak ?? Cok kotuyum en cok o kadin beni vurdu ama oldurmedi....salak salak geziyorum..sanki hic kalkamicam sanki onsuz hic yapamicam gibi geliyor....
Nolur kizlar bana bi fikir verin.....okudugunuz icin cok tsk ederim....allah razi olsun...yorumlarinizi bekliyorum.....