Sorunum ailemle ve kendimle alakalı. Ailemi seviyorum genel olarak buyuk bir sorunumuz yok. Ama farklı duşuncelerimiz var. Evdeki herkes birbirine cok bağlı, ama ben onlar gibi değilim. Ozellikle annem ve abim hem birbirine hem bana aşırı bağlılar. Evet sevgi guzel bir şey belki ama aşırı olması ve duygusal olmaları benim hoşuma gitmiyor.
Ben tek başıma hayatımı kurmak istiyorum yalnız yaşamak istiyorum. Onlarla da goruşmek istiyorum tabiki ama kendi evim kendi dunyam olsun istiyorum. Ancak bunun icin bir cok engel var. Mesela; şu an yaşadığımız şehir dışında iş bulma ihtimalim daha duşuk ve zaten başka bir şehire gitmek istemiyorum.
Bu şehirde ayrı eve cıkmak istesem annem ve abimin tepkisi; “sen bizimle yaşamak istemiyor musun, sen zaten bizi hic bir zaman onemsemedin” vs vs olur. Ki bu da benim vicdan yapmama neden oluyor ( daha once ilerisi icin konuşmuştuk buna benzer) Babamın tepkisi ise ( o bambaşka bir kafa yapısına sahip zaten, kendisini cok fazla sevdiğimi soyleyemiyicem) engel cıkarmak olur ve muhtemelen buyuk bir kavga cıkar.
İkinci sorun ise babam şu an başka bir şehirde yaşıyor ve annem de onun yanında. Yani şu an ben abimle birlikte kalıyorum. Evet abimi seviyorum ama evdeki coğu işi ben yapıyorum ve bu durum benim sinirlerimi bozuyor. Benim okulum biticek, uzaktan devam ediyor ve uzaktan bir kac kucuk iş alıyorum. Yani hep evdeyim. O da calışıyor ve yuksek lisans yapıyor, haftanın coğu gunu gidiyor. Ama evde olduğu zamanlarda yemeği ben yapıyorum, ona soylediğim zaman gidip hazır yemek alıyor, bulaşık yıka diyorum saatler sonra yıkıyor. Her şeyi ben yaptığımda kendimi enayi gibi hissediyorum.
En basitinden cay demliyorum ( ben olmasam demlemez de icmez de o kadar uşengec) ona vermesem vicdan yapıyorum, versem neden ben veriyorum hep diyorum) bir yandan kotu bir insan mıyım ki abime vereceğim bir cayı duşunuyorum diyorum, bir yandan da bişeyi de o yapsın istiyorum . Ve sıkıldım bu durumdan. Calıştığı zamanlar neyse ama tum hafta evde de olsa bir şey değişmiyor.
Ve dediğim gibi kendime ait bir duzen istiyorum ama şu şartlar altında cok zor sizce ne yapmalıyım ve ayrıca kotu muyum bunları duşunduğum icin merak ediyorum..