Merhaba arkadaşlar...
Youtube işine gireli 2 - 3 ay oldu. Youtube ile sağlam paralar kazandım 3 tane kanal ile..Eklediğim bir video 10 milyon izlendi. Youtube 1 milyondan sonra para kazanmayı devre dışı bıraktı ve ben o videodan o ana kadar bir gecede 7500 dolar kazandım ve video oyle topluluk kurallarına uymayan bir video değildi... Eğer para kazanma devre dışı bırakılmasaydı belkide 100 bin 150 bin doları gececektim, cunku para kazanma anlık oralark artıyordu. Adsenseyi 5 dakikada bir yeniliyordum 30 dolar, 20 dolar, 40 dolar gibi muazzam kazandırıyordu. Ee oyle olunca bizde hedef buyuttuk clio değilde bi honda veya audi alalım dedik....

Sonra nemi oldu..youtube para kazanmayı devre dışı bıraktıktan sonra para gelmemeye başladı..Şu anda 10 tane kanalım var, video bulmakta sıkıntı cekiyorum. O herkesin bildiği kaynakları kullanıyorum bende ama yeterli değil. Bundan sonraki felsefem ustanın soylediği gibi cok kanal, cok video. Ama bildiğimiz bu kaynaklarla olacak iş değil, daha fazla kaynak lazım. Bu konuyu okuyan ve fikri olan prof arkadaşlardan ucretli veya ucretsiz kaliteli fikirler bekliyorum.