İyi akşamlar hanımlar,

21 Marttan bu yana deli gibi iş başvuruları yapıyorum, hatta bununla ilgili bir iki konum da var. Bu 2 hafta icerisinde guzel geri donuşler aldım, yine de fark ettim ki ben kurumsal buyuk liselerden ziyade daha cok anaokulunda cocuklara dil eğitimi verebileceğim işlere yonelmek istiyorum, cunku hayallerimde hep cocuklarla bir arada olmak vardı.

İlk iş goruşmem gecen hafta salı gunu oldu, şartlar cok uygun geldi. Yeni mezun olmama ve tecrubesizliğime rağmen 3 bin TL maaş, yemek, sigorta ve servis. İşi de isteğimi belirttim, ozguvenli davrandım, akabinde bir demo derse davet edildim, 3, 4 ve 5 yaş icin yabancı dil ile ilgili muzik, oyunlar ve materyallerle gecen bir ders hazırladım. İlk 3 yaş once guzel başladı, sonradan otoritemi sağlayamadığım icin beni hic dinlemediler, ardından diğer 3 ve 5 yaş derslerim harika gecti, cok zevk aldım, onlar da cok eğlendi. Cıkışta iş sahipleriyle konuştum, genel anlamda beğendiler, otorite konusunu tecrubesizliğime bağladılar ve ben de bunun icin zamana ihtiyacım olduğunu, şu an onlar da beni ilk kez gorduğu icin cok normal olduğunu dile getirdim ve iki adayla daha goruşeceklerini soyleyerek, karara varır varmaz cuma ya da pazartesi geri donuş sağlayacakları konusunda anlaşıp ayrıldık. Nitekim cuma gunu arama olmadı, hatta cuma gunu başka 2 yerden iş goruşmesi teklifi geldi.

Yarın bir iş goruşmem daha var, yine bir anaokulu. Bu kez daha tecrubeliyim. Yine de yarın goruşmeye girmeden once ilk iş yerimi aramalı mıyım? Yarın goruşmem saat 14.00'da. Saat 13 gibi aramak ve ona gore yolumu cizmek istiyorum. Yarın iş goruşmesi esnasında telefonu acamayacağım, ilk goruştuğum yer olumlu derse, yine goruşmeye girerim ama demo derse giremeyebilirim cunku beni ne zaman işe başlatırlar bilemiyorum. Aksini duşunelim, olumsuz olursa en azından aklımda birşey kalmaz, yine de onlar beni arayacaklarını soyledikleri icin boyle bir adım atmam doğru mu onda da emin değilim.