Herkese merhaba
Bir kac ay once nişanlandım. 29 yaşındayım ve nişanlım 39 yaşında. Onunla tanışmadan yaş farkından dolayı reddetmek istemedim. Cunku yuva kurup bir duzenimin olmasını istiyordum. Ailemden uzakta yaşıyorum. Oğretmenim. O da oğretmen aile fertleri de oyle. Fakat nişanlım aktif olarak oğretmenlik yapmıyor şuan. Eğitim materyalleri uzerinde calışıyor.
Kendisiyle tanıştıktan sonra fiziksel olarak da ruhen de yaşını gostermediğini fark ettim. Nişanlandık. İşini benim yaşadığım şehre taşıdı. Bana cazlasıyla değer veriyor. Yapmak istediklerim konusunda destek oluyor. Onunla vakit gecirmekten de cok hoşlanıyorum. Enerjisi oldukca yuksek. Gezmeyi yeni yerler gormeyi seviyor. Oldukca anlayışlı merhametli ve sabırlı biri. Karakter olarak da onu cok beğeniyorum. Ancak nedense bazen yaşını kafama takıyorum. Yanlış bir evliliğe doğru yol alıyormuşum gibi bir his doğuyor icime biraz korku gibi. Yaşı daha kucuk olsaydı gibi duşunceler geliyor. Benzer bir durum yaşayanımız var mı fikirlerinizi merak ediyorum.