Selam herkese.

6 ay once yeni bir daireye taşındık arkadaşlar, yani şu an oturduğumuz eve. Genel olarak binada bir gurultu sorunu var zaten herkes birbirinden cekiyor anladığım kadarıyla. Her neyse benim derdim de ust komşu.

Ust komşunun iki cocuğu var, kucukler biri kız biri erkek. Ailenin tum fertleri aşırı gurultulu, cocukları gectim anneleri bile normal gunluk konuşurken bile bağırarak konuşuyor. Mutemadiyen de cocuklara bağırıyor, kendi evimde huzurum kalmadı o kadar gerginim ki buraya taşındığımdan beri. Kadın surekli bağırır, cocuklar akşam sabah fark etmez bağırır, gum pat gurultu yapar, hele babaları Allahım nefret ediyorum o adamdan. Sinirlendiği zaman hayvan gibi bağırır akşam saatlerinde kac kere bebeğim korkarak, ağlayarak uyandı o pislik yuzunden. Aşırı iğrenc kufurler ederek bağırıyor hem de yemin ederim gucum yetse dovucem adamı o kadar bıktım.

İşte asıl sorun benim bebeğim var 11 aylık, gunduzleri iki kere uyur akşam da 8 de yatırıyorum ama bu medeniyet yoksunları yuzunden uyanıp duruyor. Gunduzleri de berbat geciyor. Bakın abartmıyorum, yukarıdaki cocuk 15 dk boyunca bağırıp cığlık attı az once nefes almadan. Ve bebeğim de uyuyor bu arada. Gunduz diye bir şey diyemez miyim? Gunduz diye her turlu sesi cekmek zorunda mıyız? Ben tek olsam umrumda değil kulaklık takar gecerim bunlarla muhatap olmamak icin. Ama bu şekilde bebeğim uyuyamıyor, ne yapacağımı şaşırdım artık. Ozellikle bebekli annelerden fikir bekliyorum bu komşu gurultusu hakkında. Ha senin de bebeğin ses yapıyordur diyenler olursa da bebeğim gunduzleri pek ağlayan bir bebek değil, gece yanımda uyuyor zaten uyanır uyanmaz emziriyorum gurultu olmuyor yani.

Gunduz saatlerinde aşırı ses olduğunda kadına mesaj atmalı mıyım sizce numarası var bende. Hani biraz sessiz olabilir misiniz bebeğim uyuyor tarzı. Bu arada şu an taşınamayız en erken ağustosa olabilir.