Merhaba. Sitenizi cok cok uzun zamandır takip ediyordum ama uye olma ihtiyacı hissetmemiştim.
Lakin 4-5 gundur cevrem ile paylaştığım bir sorunum var ve beni tanımayan duruma dışarıdan bakan insanların goruşlerine ihtiyacım var.
Konu şu, nisan ayı sonlarında aynı semtte oturduğum biri ile tanıştım, yıllardır biliriz birbirimizi ama kişisel olarak tanışmıyorduk, fakat sadece 1 kez goruşebildik, kendisi işinden dolayı Şırnak'a dondu.
Nobetlerinde, gece gunduz surekli konuştuk saatlerce telefonda,goruntulu,mesajlaşma her turlu iletişimde bulunduk.
Yazamayacağı zaman,operasyon olduğunda cağrıldığı vakit haber verirdi her zaman, yine bu şekilde oldu iyi dileklerde bulundum sabah saatlerinde.
Son dakika haberlerinde bulunduğu bolgede patlama olduğunu ve cok sayıda şehit ve yaralı olduğunu duydum, ulaşamadım tabiki. Kız kardeşini tanıdığım icin hemen onu aradım, 1-2 saat sonra yaralandığı haberini aldık.
Bulunduğumuz şehre getirildi. İlk gun hastaneye gittim ne olup ne bittiği hakkında bilgi sahibi olmak icin.
Vucudunda cok sayıda yanık olduğunu, ve 2 ayağınıda kaybettiğini oğrendim. Buradaki tedavisinden sonra protezleri hazırlanacak ve fizik tedaviye gonderilecek.
Şu an iyi şukurler olsun ki, hala konuşuyoruz. Benim ziyarete gitmemi oyle gormemi istemiyor, daha fazla canı sıkılmaması icin kabul ettim bunu. Bende arkadaşları ile ona hergun corba gonderiyorum, elimden geldiğince temiz el yapımı birşeyler gonderiyorum.
Benim sorunum şu ki; durumu ile ilgili asla sorunum yok, sonuna kadar bu sorumluluğu kabul ediyorum, herşeyi goze alarak. Ailemin bilgisi vardı, onlarda benim kararlarımda destekciler bana.
Fakat arkadaşlarım, konuşmayı kesmemi, daha fazla umut vermememi oneriyorlar, psikolojisini tahmin edebiliyorum, belki bana ailesine herkese ofke nefret sacabilir kendini eksik hissettiği icin. Ben kabul edebiliyorum bunu fakat arkadaşlarım cok farklı şeyler soylediler..
Ben bu ilişkiye, bu goruşmeye devam etmek istiyorum, daha oncekinden daha fazla şekilde, ona destek olmak, daha fazlasını yapmak..
Siz olsaydınız, neler duşunur, nasıl davranırdınız?