Gecen hafta korona olduğu halde okula gelen gereksiz bir oğretmen yuzunden temasli cıktım Allah'tan hic yakinlaşmamistim o kişiyle. Evet sağlık cok onemli evet gunde yuzlerce can kaybı oluyor ancak bunun yanında uzaktan eğitim adı altında verilemeyen eğitimle bir nesli kaybetmek uzere değiliz ,kaybettik.Cocuklar inanılmaz solgun mutsuz hayattan umutsuz yaşam enerjileri yok.Bir an once ogretmenler aşılanmali ve okullar acılmalı ne demek futbolcular oğretmenlerden once aşilanacak ?!Eğitimdeki bu cokuşu ve cocuklardaki hem psikolojik hem eğitim hem de oğretim anlamındaki bu boşluğu ilerleyen zamanlarda hem evde veliler olarak hem de okulda oğretmenler olarak cok net bir şekilde goreceğiz ve inanın toparlamak cok cok zor olacak .Lutfen oğretmenlerin aşılanmasına destek olun guvenli şekilde okullar acılsın heryer kapansin ancak okullar acılsın bir nesil kayboluyor buna goz yummayin. Diyeceksiniz ki eee cocuklara bulamıyor mu evet bulaşıyor ancak okullar kapalıyken cocuklar sokakta parkta bahcede zaman olduruyor kapacaksa zaten oradan da kapıyor inanın canlı ders yapıyorum 40 kişilik sınıflarda gelen sayısı en fazla 4 5 kişi .Bir nesil kaydı gitti elimizden . OĞRETMENLER FUTBOLCULARDAN ONCE AŞILANMALI.
NOT:Aşı olmadan calişmayiz demiyoruz ancak asi olunmadigi icin okullar kapalı aşi yapılsın okullar acılsın yoksa okul acık olsun hergun koşa koşa gideriz ki gittikte.