Merhabalar tekrardan malesef tum konularım ailemle ilgili.

Yaşım 27 ve sizlerden cok şey oğreniyorum, bir konu hakkında daha sizlerin goruşlerini merak ediyorum

Eşim azosperm hastası ve tedaviye yeni başladık. Evet anne olamayabilirim ama karalar bağlamıyorum Allahım boyle takdir etmiş diyip kabullenme yetim var. Eşim evlenmeden once kucukken kanser atlattığını cocuğunun olamayabileceğini soylemişti ve bende beraber mucadele ederiz demistim. Evlendikten sonra ise bu durumu oğrendik. Ne yazık ki aileler de biliyor. Anneme gecen gun bunun benim secimim olduğunu destek olmayacaksa kostek olmayacağı hakkında son konuşmamı yapıyordum ki bana şoyle dedi: “Bu durumun evlenmeden once aileler arasında konuşulması gerekirdi, dunurlerimizin bize bunu anlatması lazımdı.” Şok oldum, bu durumun sadece bizi ilgilendirdiğini benim boyle bir problemim olsa sadece eşimle paylaşacağımı gidip kv ’me anlatmayacağımı bunun cok sacma olduğunu anlattım, senin oğlunda boyle birşey olsa gidip karşı tarafa anlatır mısın dedim sustu. Bir de herkes benim ne zaman hamile kalıp kalmayacağımı soruyormuş onlara ne diyecekmiş. Bu durumun psikolojisi yetmiyormuş gibi bir de annemle uğraşıyorum

Bilmiyorum annemin bu konu hakkındaki duşuncelerini değiştiremem sonucta ama sizce doğru mu davrandım?