Merhaba hanımlar. 29 yaşındayım oğretmenlik mezunuyum Memurluğa hazırlanıyorum ceşitli sınavlara giriyorum ama muvaffak olamıyorum bir turlu. Şimdiye kadar evliliği hep oteledim bu arada goruştuğum biri de var farklı şehirlerdeyiz ilk başta evlenelim oyle de hazırlanırsın diyordu kendi de memur. Daha sonra adamın fikirleri değişti sen de memur ol oyle evlenelim gibi konuşmaya başladı cok da acık soylemedi ama bu şekilde anladım. Evlilikle ilgili bir plan yok ortada bahsini acmıyor hic. Ben de artık hayatı arka plana atmak istemiyorum kendisine anlatmaya calışıyorum ama evlilik konusunu acsam ya kapatmaya, geciştirmeye calışıyor ya da sınavına gir bakalım falan diyor. Bu arada polisliğe de hazırlanıyorum kendi de polis. Bir aydır onceden tanıdığım biri daha goruşmek istiyor kafamı karıştırdı biri memur olmadan olmaz derken diğeri olma diyen mi var evlenmek calışmaya engel mi diyor o da polis. İkisini yan yana koyuyorum ama hep bi tereddutlerim var niye bilmiyorum istiyorum ama adım atamıyorum evli ya da nişanlı olanlar nasıl emin olabildiniz ? Bu bir hissiyat mı nasıl oluyor da mutlu oluruz diyebiliyorsunuz ? Daha oncesinde de mutlu olacağımı duşunduğum biriyle cok kotu bir şekilde ayrıldım. Hep ummadığım taş baş yardı. Kendimi de kotu hissediyorum acaba işim olmadan hic adım atmamalı mıyım yoksa adımı atıp iş icin de uğraşmalı mıyım kafam cok karışık boyle duşunduğum icin goruştuğum kişiye karşı da kendimi kotu hissediyorum.