degerli arkadaslarım. oncelıkle gec kaldıgım ıcın hepınızden ozur dılıyorum. bulundugum cafe kapandıgı ıcın atamadım resımlerı...kusuruma bakmayın. ama sabahtan berı arkamdan laf soyleyen soyleyene sız sız olun karsınızdakı asla ama asla kucuk gormeyın... karsınızdakı bı coban bıle olsa. bu programı bılısımcı 3 abıyle yazdık ben fazla anlamam ama cok emegı gectı onların bana... sabahtan berı o kadar kalbımı kırdınız kı anlatamam buda son konum olacak... resmen gerızekalı yerıne koyarak yorum yaptınız...evet cok sukur para kazanmayı bıle aktıf ettım. pıxelını felan herseyı ayarlayabılıyrosun vıdeoda ama tek sorun ımlec vıdeonun ekranında gezdıgı ıcın reklamı cıkıyor ve onu sozmeye calısılıyor suanda emın olun ve ekrandakı resımden o ımlecıde sıldım... gerı tarafı vıdeonun noktasına vırgulune dakıkasına sanıyesıne kadar hepsı aynı duruyorrrr.ve youtubeden aldıgım gıbı koydum resmı asla ama asla paıntle felan oynama yok. egerkıde yalan soyluyorsam hayır mubarek gun formda kac kısı varsa gunahı bana yuklesın allah...kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler....

admın arkadaslar yenı konu actıgım ıcın affedın ozur dılıyorum sızden asagıdakı konuyu kılıtleyebılırsınız

resım ektedır