Arkadaşlar 30/07/2013 01:20 de bu mesajı aldım acaba ne demek oluyor acıklayacak var mı?

İNGİLİZCESİ:
Dear kULLANICI,

What is YouTube Space LA?
Last year, we launched YouTube Space LA to empower creators and help them in their quest to create awesome content. Over the past 6 months, we have been hard at work designing a diverse set of programs to give creators the right skills and tools. We'd like you to join our mailing list where we will be announcing more details about YouTube Space LA and upcoming programs.

Sign up for our newsletter!
- YouTube Space LA Team

© 2013 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 This email was sent to *****@gmail.com because you indicated that you are willing to receive occasional YouTube product-related emails. If you do not wish to receive such emails in the future, please unsubscribe here. You can also change your preferences by visiting your Email Options in your YouTube account at www.youtube.com/account#notifications/email

GOOGLE CEVİRİCİSİ İLE TURKCESİ:

KULLANICI Sevgili

YouTube Uzay LA nedir?
Gecen yıl, YouTube Uzay LA yaratıcıları guclendirmek ve harika bir icerik oluşturmak icin onların arayışı icinde onlara yardım etmek başlattı. Gectiğimiz 6 ay icinde, yaratıcıları doğru beceri ve aracları vermek icin programları ceşitli bir dizi tasarımı iş yerinde zor olmuştur. Biz YouTube Uzay LA ve gelecek programlar hakkında daha fazla bilgi acıklayacağız nerede bizim posta listesine katılmak istiyorum.

Bulteni icin uye olun!
- YouTube Uzay LA Takım

Eğer ara sıra YouTube urun ile ilgili e-postaları almak istediğinizi belirttiğiniz icin © 2.013 Google Inc 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 Bu e-posta ***********@gmail.com gonderildi. İleride bu e-postaları almak istemiyorsanız, buraya cıkmak lutfen. Ayrıca / hesap # bildirimleri / e-posta YouTube adresinden YouTube hesabınızda E-posta Secenekleri ziyaret ederek tercihlerinizi değiştirebilirsiniz