Gerek para idaresinde gerek insan ilişkilerinde sorunlarım var 3 senedir terapi alıyorum ama boşa sanki cidden psikiyatristime bile tam guvenim yok diğer sorunuma uc aşağı beş yukarı cozum buldum ama insan ilişkilerinde kotuyum cidden ne yapacağımı bilmiyorum
Erkek arkadaşımla 2 ay flortum oldu 1.5 senedir sevgiliydik şu an ne olduğumuz belli değil. Erkek arkadaşımında benim de hatalarımız olmuştur ben biraz sinirli bir insanım. Bundan 2 ay once tartışıyorduk ben artık konuşmak istemiyorum cok hayatımdan dedim. Bunu daha once birkac kez daha dediğimde sevgilim boyle şeyler soyleme kalbim kırılıyor sinirlede olsa soyleme vs demişti. Ben bunları tekrar tekrar edince ilk başta alttan aldı yapma boyle falan dedi sonra bir anda tamam bitsin bıktım bende sen haklısın dedi. Ondan sonra ben bu kadar mıydı vs dedim kavga ettik arkadaş kalmaya karar verdik. O gunden beri duzenli olarak haftada bir gun buluşuyoruz ve her gun konuşuyoruz. Ama hala arkadaş kalmak istiyorum ilişki bana gore değil biz yapamıyoruz vs diyor. Bende belki değerimi anlar diye benimle flort etmek isteyen iki kişi ile konuştum kankam boyle oldu vs deyince bana neden anlatıyorsun vs deyip kustu. Bu da işe yaramayınca Artık bende arkadaş olduğumuzu kabul ettim ve seni arkadaş olsak daha iyi sen cok iyi birisin ama bizden olmaz vs dedim bunu deyince buluşmak istemediğimi duşunmuş cuma buluşacaktık ama kalkıp arkadaşına soz vermiş. Bende buna alındım. O da daha samimi olmak icin sorunlarımızı cozmek icin buluşacaktık ama sen tuhaf konuşunca bende olmayacağını duşundum vs dedi. İşin icinden cıkamıyorum yardım edin
Neden boyleyim bilmiyorum surekli onu suclu buluyorum ne dese batıyor başkası hakkında yorum yapsa bile cok ustune gidiyorum onu cok bunalttım daha geri donmez galiba