Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum nerdeyse 1 ay once dedemi kaybettik ve doğal olarak bizde apar topar koye gittik.Nerdeyse 1 aydır internete giremiyorum zaten telefon zor cekiyo internet kafe falan hic bi şey yok.Dedemi kaybetmeden yaklaşık 2 hafta once bi kanaldan 3 4 video aldım yukledim.Herşey guzel gidiyo videolardan biri patladı 10K izlenim almıştı o sıra tabi bunu goren videonun asıl sahibi bana mesaj attı benden aldığın videoların icine benim kanalımın linkini ver yoksa seni bildiririm kanalın kapanır falan dedi olur dedim kanalının linki verdim.Ben koydeyken videoların diğer ikisi daha patlamış.Neredeyse 200 300K izlenim almışlar.Gelen kutusunu bi actım şu mesaj var:

''Delete all my videos now! If not, I will report you to youtube and they will close your account or will sue you because you are use with AdSense.''

Yani ''videolarımın hepsini sil yoksa seni youtubeye rapor ederim kanalın kapanır veya seni dava ederim cunku kanalın adsenseye bağlı ve benim videolarımdan para kazanıyosun'' diyo biraz araştırdım adamın boyle bi hakkı varmış ve youtube bu işe karışmıyomuş.

Yani telif atsada atmasada o videolar kalksada kalkmasada adam mahkemeye verdiğinde hakim ilk ortada bi kazanc olup olmadığına bakıyomuş ki bu Turkiye'de bile ilk goz onune alınan kritermiş.

Ben video sahibine uzun bi suredir internete giremediğimi mesajını goremediğimi ve eğer isterse videolarını silebileceğimi soyledim cevap bekliyorum.

Cok kanalla calışıp cok video yukleyen arkadaşlara da tavsiyem kanallarınızı ara sıra kontrol edin bakın mesaj gelmiş mi boyle bi tehdit var mı iş işten gecmeden onleminizi alın ki benim durumuma duşmeyin