merhaba hanımlar,
kafama takılan, canımı sıkan bir konu var ve yanlış anlaşılmaktan korktuğum icin kimseye de anlatamıyorum o nedenle sizlerle paylaşıp, sizlerden fikir almak istedim.

kısaca hayatımı ozetleyip sorunuma gececeğim. 34 yasındayım, yaklaşık 3 yıl once boşandım, cocuğum yok. ekonomik olarak durumum fena değil ve tek başıma yaşıyordum. gectiğimiz yıl mayıs ayından beri hayatımda biri var. kendisi daha once evlenmemiş ve ailesi ile yaşayan biri iken sevgili olduğumuzdan beri birlikte, benim evimde yaşıyoruz. o da benimle aynı miktarda gelire sahip.
(bu arada ailesi başka bir erkek arkadaşıyla yaşıyor diye biliyor).

kendisinin benimle yaşaması, once birkac gun kalma şeklinde başladı ama daha sonra tamamen bana taşındı. kendi tercihim olarak evde tum işlerle yemek camaşır vs ben ilgileniyorum (ayrıca bir hanım haftalık yarım gun yardıma geliyor). soruna gelirsek istisnasız tum odemeleri ben yapıyorum (hakkını yemeyeyim birkac yemek siparişi haricinde). neden diye sormayın sanırım oyle başladı oyle gitti diye. kendisi ara ara paran yetmiyorsa benden iste falan diyor hatta ben bazen para yetişmeyince sızlandığımda neden benden istemiyorsun falan diyor ama ben istemiyorum, isteyemiyorum. cunku istemem gerekmiyor destek olmak isteyen sıkıntı varsa direkt olarak destegini sunar diye duşunuyorum. uc ay kadar once ekstra birkac harcama nedeniyle iyice zora girdiğimi gorunce bana bir miktar verdi, yavas yavas geri oduyorum simdi onu da. sonucta sevgilim o benim, ev arkadaşı gibi kirayı ikiye bolelim vs yapmayı ben de istemiyorum. ama benim soylememe gerek kalmadan arada bir bir şeylerin ucundan tutabilir diye duşunuyorum. mesela birkac kez arabamla ilgili ihtiyaclarım olduğunda kendisi goturdu servise falan ama onlarda bile ben odemesini yaptım. anlatmak istediğim ekonomik katkı sağlama fırsatı eline gectiğinde bile değişen bir şey olmadı.

sonuc olarak bu konuyu duşunmediğimizde mutluyuz, iyi anlaşıyoruz, beni sevdiginden eminim ama iki kişi yaşayıp maddi olarak daha da zora girmek benim canımı sıkmaya başladı. acaba ben mi haksızlık ediyorum? paragoz birisi miyim? acaba sevgi herşeyden değerli de ben mi kıymetini bilmiyor, bunlara takılıyorum? diye duşunmeden duramıyorum artık.

karışık anlatmış ve kendimi net ifade edememiş olabilirim. destek veya oneri yorumlarınızı bekliyorum.