Duzenleme:

Cocuk psikoloğundan randevu aldım gotureceğim gelişmeleri yazacağım burdan aynı durumda olan şuan veya daha sonra bu forumu okuyacak annelere de yardımcı olması acısından

Duzenleme 2

Psikoloğa goturdum oğlumu ve yaşıtlarından geride olduğunu pandemiden oturu cocukların eve kapandığı bu yuzden sosyalleşemedikleri ve bazı becerileri kazanamadıklarından bahsetti bu pandemi doneminde konuşamayan cok cocuk oldugunu bunun icinde bol bol sosyallesme onerdigini, tek anne ile yurumuyor maalesef ki farklı insanlar gormeli etkileşime girmeli bolca uyaran olmalı dedi bu şekilde sosyalleşmeden devam ederse hep icine kapanık yaşıtlarından bir tık geride ve dışlanan bunun sonucunda daha da icine bir cocuk olur dedi biraz tedbirleri esnetip sosyallestirmeye calışacağız bakalım insallah guzel ilerlemeler kaydederiz

Merhaba

Konuyu konuşma problemi kısmına actım ama hic kimse cevap vermiyor ve konu tarihleri cok eski orda var olan konuya soru soruncada cevap gelmiyor benim yardıma ihtiyacım var anne olanlar lutfen cevap verebilir misiniz ?

bir bucuk yaşında bebeğim var

ben oğretmeyi beceremiyorum galiba sadece babababa diyor başka tek kelimesi yok.
Komutlarıda bazen yapıyor mesela dut dut dedigimde arabayı alıp suruyor deh dıgıdık dedigimde gelip sırtıma cıkıyor atcılık oynamak icin gecen topu getir oglum dedim getirdi bi kere bir daha getirmedi.

Bay bay asla yapmıyor alkış ben ellerini tutup yaparsam devam ettiriyor cak yapıyor vucudun bolumlerini de bilmiyor.

Doktor 20. Aya kadar 4 anlamlı kelimesi olması lazım dedi yoksa konuşma terapistine yonlendiriyorlarmış

Ve ben hep konusuyorum onunla tv yok zaten ama ben ne kadar oğretmeye calışırsam calışayım hic ilerleme kaydedemiyoruz sizler nasıl oğrettiniz benim hata yaptığım bir yer var galiba eksik ve yetersiz hissediyorum kendimi yaptıklarınızı bilgilerinizi paylaşabilirseniz cok mutlu olurum