Arkadaşlar merhaba daha onceki konularımdan bilenler vardır. Eşimle surekli kavga psikolojik şiddet fiziksel şiddet gordum.Ailesine aşırı duşkunluğu benim aileme gelince gondermek istememe.konuları acilinca hep igneleyici alaycı konuşmaları. Kıskanclık baskı vb yazmaya bile artık tukendigim bir suru şey.. Asıl konu kesinlikle ben boşanmak istiyorum bunca şeyden sonra ne sevgim kaldı ne tahammulum. İnanın bahane değil tek korkum cocuklarım anne baba ayrı boynu bukuk olur mu ayrı oldugumuz icin yaşayacakları olumsuzluklar yuzunden ilerde ben pişman olur muyum kendimi feda etmeli miyim? Birde maddi durumumuz iyi yaşadığımız ev bahceli. Cocuklari o ortamdan alıp annemin yanına başka şehre apartman dairesine gotursem cok bunalacaklar. Sırf onların yaşam kalitesini duşunuyorum ben calismak zorunda kalıncam cocuklarla annem tek başına basedemez biri ilkokula başlayacak biri 2,5 yasinda.tek olsam bı dk duşunmem girerim ise calışırım. Kafam cok karışık siz olsanız napardiniz.Kendi hayatımı duşunsem cocuklar perişan olacak onları duşunsem ben