Herkese iyi akşamlar oncelikle. Cok yakın olduğum bir arkadaşım ve annesi korona oldu. Bu arkadaşım belirtisi olmadan bir gun once evime geldi. Dışarıda buluşmak istedi ancak ben gitmek istemedim, buluşmayalım da demek istemedim (cunku ciddi ailevi sorunları olan, olmek uzere olan bir babası var). Bir saat kadar birlikte oturduk. Bu arkadaşım bize gelmeden once annesi hastaymış (hastaneye gitmiş, grip olduğunu duşunmuşler, test yapmamışlar vs gibi bir suru bahane) ve bunu bize gelmeden once bana soylemedi. Evden cıkarken annem hastaydı gibi laf arasında soyledi. Bir gun sonrada pozitif cıktılar.

Biz daha once ailecek korona atlattık (yaklaşık 5 ay once) ancak annem ve babam cok kotu oldu. Hatta babam 5 gun hastanede kaldı, ciğerlerine indi diye. Babam şeker hastası ve bu arada şeker hastalığı ciddi boyutlara vardı. (Ben şu an kendimi evdekilerden izole ettim ve 4 gundur kendimi gozlemliyorum)

Sizlere sorum şu;
Arkadaşım bana bilseydim gelmezdim tarzı şeyler soyledi ancak bu donemde grip olmak kaldı mı? Hasta olan buyuk ihtimalle korona değil midir? Bunu bile bile nasıl soylemez? Kendisiyle şu anlık iletişimimi kestim. Hatta arkadaşlığımı bitirmeyi bile duşunuyorum. Abartıyor muyum sizce? Yoksa kotu niyetli değil diye mi duşunmeliyim?