Merhabalar hanımlar size danışmak istediğim bir konu var lutfen dışarıdan bir goz olarak bana fikir verin

Şuan 33 haftalık hamileyim ilk doğumum aşırı zorlu oldu normaldi ama cok cektim annem doğumuma bile son anda gelmiş, başkasının cocuğu doğuruyor gibi evde oyle beklemiş, hic umursamamış ben cok sonradan oğrendim cunku devlette kimseyi almıyorlardı iceriye, sonrasında da hep kactı hic ilgilenmedi gelmedide hic...
İkinci doğumum diğerinden 6 sene sonra oldu onda belki değişmiştir diye duşundum ama malesef daha beterlerini yaptı, son anda sezeryana dondu doğum, kimsem olmadığı icin etrafımda refakatcim olarak durmasını istedim ama it gibi pişman oldum,odada ne benimle ne bebekle asla ilgilenmedi, surekli elinde telefon birileriyle konuştu durdu, hastanede sıkılıyorum diyip surekli birilerini cağırdı ve zaten 1 gun kaldığımız hastanede tum gununu cağırdığı kişilerle hastanenin kantininde gecirdi,ben odada bebeğe hep tek baktım ve gecede hep uyudu asla bebeği kucağıma dahi vermedi hep kalkıp ben aldım kucağıma, 1 gun sonra taburcu olduk, eve geldik durup dururken kavga cıkardı eşin beni istemiyor oyle sezdim diyip ortalığı karıştırdı ve 1 gunluk sezeryanlı iken beni oylece bırakıp gitti, 10 gun 15 gun boyuncada asla ne aradı ne de sordu ama asla kimsenin istememesi gibi bir durum soz konusu olmadı kimse ağzını bile acmadı ona ama onada birşeyler uydurdu kactı, onuda sineye cektim yapacak birşey yok dedim sustum.
Ve ikinci doğumumdan 4 sene sonra, yani Bu sene haziran ayında korunduğumuz halde surpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu oğrendim ama kesinlikle annemi hicbir işime dahil etmedim cunku artık anladım istemiyor oz evladı yuk geliyor, yine aynı şeyleri yaşatacak bana biliyorum az bucuk tahmin ediyorum yapacaklarını. sadece ve sadece 4 gun once cok muşkulde kaldığım icin aradım bir tek 8 ay boyunca 1 kere yani ve rica ettim nst kontrolum var 2 aydır zaten pandemi var diye hastaneye gidemedim 1 saatliğine gelip bizim evde cocukların yanında durabilir misin, bırakacak kimse yok dedim oda cok zorda kaldığım icin, normalde eşim bakıyor ben hastaneye gidiyorum ama o gun icin izin alamadı,
annem de tamam sen beni sabah erkenden ara hatırlat ben uyuyor oluyorum genelde dedi, erken değil ama 11.30 gibi aradım ve 3 gibi gelseniz yeter 1 saate donerim zaten dedim, geldi saat 3te suratı 5 karış, noldu dedim kahvaltı bile yapmadım ac geldim dedi, bende anne ben seni 11.30 aradım o zamandan bu zamana kac saat gecti neden yapmadın dedim, uyuyorum ben diyor surekli boyle oğleden sonraya kadar surekli uyur herhangi birşey olduğunda kahvaltı yapmadım ben der ortaya duşer, insanlar senin kahvaltı yapmadığını nereden bilsin acaba?? Son gunlerime geldim yuruyemiyorum bile ellerim ayaklarım şişti, hastaneden geldim ne cocuklara bakmış, ne yemek yapmış, nede bir copun ucundan tutmuş geldiğimde oylece oturuyordu, cocuklarım perişan olmuş, bana acıktık biz dedi ve o halimle yemek yapıp sofra kurdum ve elini dahi kımıldatmadı, kızım senin ayakta duracak halin yok şu corbanıda ben yapayım bile demedi anlayacağınız, herkesin annesi boyle mi yaa bıktım artık asla bir annelik yapmıyor, ama yeğenleri var onların her işine koşar, saatlerce onlarla telefonda konuşur, temizliklerinden, yemeklerine herşeylerini yapar ama oz cocuklarına asla yapmıyor hep kulfetiz iki kızı biz ona..
Kız kardeşimde gecen sene doğum yaptı o sancı cektiği andada, gun oturmasına gitmiş akşama kadar asla gelmedi, en son abla sanırım doğuruyorum hastaneye gidiyorum ben dedi, ve koşarak ben gittim yanına ve kız kardeşimin doğumunda ben bulundum onunlada ilgilenmedi malesef.
Ve şimdi 3. Doğumda eşim onu asla istemiyor tamamen soğudum annenden yuzunu dahi gormek istemiyorum, bir insan evlatlarını bu kadar hice sayarmı diyor, bu doğumda etrafımızda bulunmasın, gelmesin gitmesin diyor, işin aslı bende asla istemiyorum ama ortada şuan kavga, tartışma vs. De yok nasıl istenmediğini ve yaptıklarının merhametsizce şeyler olduğunu fark ettireceğim(işin aslı daha once cok seferde kavga cıkarmadan dile getirdim ama asla oralıklı olmuyor) cok soğudum gercekten bu anlattığım daha devede kulak anlatsam aşırı uzun olur kimse okumaz, sizin anneniz boyle birisi olsa napardınız??
(not olarak her kız gibi bende annemi yanımda istedim sadece, başka hicbir cıkar menfaat beklemiyorum,yardımı da yok zatende, manende hicbir şekilde yanımda olmuyor