Bir vesileyle bir sohbette denk geldik tanıştık. Kendisi eski ilişkisinden birkac aydır cıkmış biri. 1 -1.5 senelik.Fakat ilişkisi devam ederken de cok cekmiş aylarca şupheci ilgisiz tavırları olmuş sevgilisinin. Sevgisine layık biri değilmiş anlayacağınız. Benim de onun da tek sevgilisi oldu. Yani ben bunları biz konuşmuyorken de biliyordum kendisi arkadaşın arkadaşı oyle diyebilirim.Bir şekilde konuşuyorduk bir konu hakkında seviyeli bir şekilde. Zamanla karakterimiz duşunce yapımız nerdeyse her şeyimizin birbirimize cok benzediğini gordum kafa yapıları kısaca. Ama icinde halen eski aşkın kırıntıları var doğal olarak.Zamanla azalıyor ama halen gecmedi diyor durust bir şekilde. Yani bu insanı da elimin tersiyle itmek istemiyorum. Kafamdaki hayalimdeki coğu ozelliği barındırıyor. Beni de takdir ettiğini ancak şu an icin oyle bir şeyin doğru olmadığını soyluyor, ben de aynı şekilde tabii ki. Beni sıkmıyor zorlamıyor. Şimdi ben ona nasıl davranacağımı yaklaşacağımı bilmiyorum. Normal arkadaşca konuşuyoruz aşırıya kacmadık. Tavsiyeleriniz neler? Bir yanım sohbeti bitir git diyor. Diğer yanım ona zaman tanı cok sıkı fıkı olma devam ettir diyor. İyi insanı bulmuşken gitmek sacma mı olur..Yaşımıza gore olgun bireyleriz. Aramızda 3 yaş var aynı meslekten aynı şehirdeniz. Benim 2 senem var okulumun bitmesine. Bu şekilde..Bu surec kafamı karıştırdı. Anlayışlı yorumlar bekliyorum sizlerden..