arkadaşlar ben daha once konu acmıştım..belki hatırlayanlar vardır..eşimle yaşadığım sorunları anlatmıştım.bilmeyenler icin kısaca ozetliyeyim..umursamazlık,sorumsuzluk,hakaret,kufu r,şiddet ne ararsanız vardı.ve ben dayanamayıp boşanma davası acmıştım.davayı actıktan sonra bunu eve gelip eşimede bildirdim ve artık tamamen uzak davranmaya başladım.yataklarımız ayrıldı.yemek bile hazırlamamaya başladım.eşim cok uzgun duruyordu..sabahlara kadar uyumuyor duşunceli duşunceli oturuyodu.neyse bunlar beni etkilemedi tabi ama bir kac gun sonra cok farklı davranmaya başladı bana.dava acalı bir aydan fazla oldu ve o adam gitti başka adam geldi sanki.bir iyi bir iyi sormayın.sağlık problemlerimle ilgileniyo.işinden izin alıp doktor doktor gezdiriyo.normalde kavga cıkartması gereken konularda susup oturuyo.evlendiğimizden beri hic dışarı cıkmamıştık yemeğe falan yani.11 mart evlilik yıldonumumuzdu.yalvar yakar yemeğe goturdu.dans edelim falan dedi.ki o boyle şeylerden hic hoşlanmayan bir insandır.ben dışarda bi yerde cay icsek gidip dediğimde bile kavga ederdi.onun bu halleri beni şok etmeye başladı dolayısıyla.daha onceden istediğim karşılığında kavga ettiğimiz ne varsa gidip almaya yada yapmaya başladı.ben kursa gitmek istemiştim baya bir zaman once.karşı cıkmıştı.gidip kendi elleriyle kursa yazdırdı beni.ne bileyim işte cok iyi davranıyor bana.ama bunlar ben boşanmaktan vazgecene kadar olabilir diye duşunuyorum.ne yapmalıyım kızlar?15 nisanda mahkeme var.ben napacağımı şaşırdım.mahkemeyede gidip aynen boyle soyleme şansım varmıdır acaba?icimizde tecrubeli arkadaşlar vardır.boşanmaktan vazgecmekte istemiyorum.bir daha boyle bir cesareti bulamayabilirim.biraz daha ertelense bir sure daha davranışlarını gozlemleyebilirim. bilemiyorum işte cok karıştı herşey.ne yapmalıyım arkadaşlar?:uhm: