Cok mutsuzum ,benim dogmam bile suc keşke dogmasaydim. Surekli suclandigim icin anksiyete bozukluğu cıktı bende , .7.8 yaşlarındaydim abim olduğunde hep ağlayan bi cocuktum anneme gore,ben ağlamışım diye abim olmuş oyle dedi bana ( cunku cok ağlayan biri olursa evde biri olurmus ) ben hep acaba dedim abim benim yuzumden mi oldu, sigara iciyordum kopek gibi calisiyordum anneme veriyordum parayı sadece 100 TL ayiriyordum onuda yol parası ve sigara icin ,param bitti annemden istedim sigara icin kalktı evi terk etti yine kendimi suclu hissettim ,asıl konuya gelicek olursak ,3 gun once annem dedi cay yap babanlara bende yaptım Su kaynayınca ablamda dedi kalk demle gotur iceri ,demledim hazırladım tam mutfaktan cıkarken ablamın oğlu evin icinde koşturdu ve elimdeki cay a carptı (Allah'tan tek demlik yapmıştım ) sonra olduğu gibi yeğenim ustune devrildi o cay .ben bitek tepsinin elimden duştuğunu gordum ,ikinci derece yanık oluşmuş kolunda .zaten ben kendimi suclu hissediyorum ablamda bana dedi kafan bulutlarda yuruyorsun yuruyuşun bile tuhaf ,gozlerim doldu bişi diyemedim kacacak delik aradım sadece .ben bir saniye mutfaktan gec cıksam yeğenim yanmiyacakti .kendimi cok kotu hissediyorum ,yeğenim buarada 13 yaşında ,onunda sucu yok aslında keşke diyorum benim ustume dokulseydi vicdan azabı cekiyorum zaten ablamda soyleyince kendimi daha cok kotu hissettim