Herkese iyi geceler.. biraz dertleşmeye ihtiyacım olduğunu hissettim ve uzun zamandır girmediğim BDV ’ye konu acmak istedim.. Beni hatırlayanınız var mı? Ben 7 ay once eşimle yollarımı ayırdım. Anladım ki sohbet edemediğin, değersiz hissettiğim, dertleşemediğim ve bir film izlerken izlediğimiz filmi konuşamadığım bir adam,bana gore değil. Durumumuz iyiydi, hic bir eksiğim yoktu diyebilirim. kendi işimiz vardı. 2,5 yaşında bir kızımız var. Ama mutsuzdum. Sevgisiz hissettim,zor zamanlarımda uykusuz gecirdiğim gecelerin ardından ağladığım zaman bir kez gozyaşımı silmeyi gecin,benim ic dunyamda yaşadığım yalnızlığı bile fark etmemişti. Martta karantina başlamıştı zaten hic bir yere cıkmadım uzun sure,ama evde hep neşeli keyifli, hareketli olan bendim. Kendimi mutlu etmek icin bi duvar boyardım,orgu yapardım, cicek bitki ekerdim, hep birşeyler yaptım. O surecte herşey mukemmeldi aslında. Tam olarak 1 sene boyunca hic kavga ettiğimizi hatırlamıyorum. Derken annemleri ozledim ve cok sıkılmıştım. Annemin evi Bahceli olduğundan dolayı bir sure annemde kalmak istedim. Bir sure dediğim 1,5 2 ay kadar. Hem yaz geliyordu kızım bahcede istediği kadar koştururdu,hem bende kendime zaman ayırırım dedim. Beni bıraktığı gun beni ozlemeyeceğim soyleyerek gitti. Sozde şaka yapmıştı mizacı genel olarak iyi olmayan biridir bu kelimeye cok takılmadım, fakat genel olarak ilgilenmediği icin,beni hak etmediğini duşunmeye başladım. Zaten ufacık bir merak edişimde kavga cıktı. Kavganın ertesi gunu anneme boşanmaya karar verdiğimizi soylemiş,ikimizin arasında boyle bir konuşma gecmemesine rağmen.
bende hic itiraz etmeyip gidip kendime iş buldum, kızımı kreşe yazdırdım. Ve işte boylece başladım yeni bir hayata. 7 aydır kızımla kendime bir duzen kurmak icin tırnaklarımla resmn kazıyorum her yeri. Şimdilik annemin evindeyim,ama ev tuttum ve yakında taşınıyoruz. Aşırı stresli bir donemdeyim cunku sabrımı inanılmaz derecede zorladı eski eşim. Şuan derdin ne diyeceksiniz belki. Derdim ofkemi kontrol edememek. Ve bu ofke ve sinir kontrolumu edemememin sebebi,manevi destek goremiyor oluşum. Sanırım cok guclu kadın olmaktan yoruldum, durup dinlenip saclarımın okşanmasına ihtiyacım var. Ağla ben yanındayım diyecek birine ihtiyacım var. İlgiye ihtiyacım var demek istemiyorum artık. Kimse benim neden gergin olduğumla ilgilenmiyor. Cunku beni ağlarken 2 kez gorduler bu surecte.
asla acı cekmiyorum,ama cok yoruldum. Guclu olmaktan yoruldum.. durup sakince dinlenmeye ihtiyacım var. Bu surecte sabrımın bitmesini istemiyorum. Cunku bazen kızıma bile tahammul edemiyorum ve ofkelendiğinde belli ediyorum
Boyle işte. Kızlar mutsuz olduğunuz yerde durmayın.
soyleyeceklerim bu kadar.