Merhaba arkadaşlar ben surekli olarak belirli denemeler yapıyorum surekli gidilen yol yerine kendi sistemini bir şekilde oluşturmaya calışıyorum denemediğim şey kalmadı gibi buyuk bir laf etmicem cunku sınır bu işte gercekden sizsiniz ne yapmak istediğiniz veya ne kadar kafanızı bu işe yordgunuzla ilgili bir şey bence bu youtubeden para kazanma olayı cok karısık ben abone kasmak ve onemini benden daha yeni arkadaşlar icin biraz anlatamaya calışıcam.

Abone kasmak Yontem bir :Oluşturdugunuz Kanalın Tasarımı Spama Değil OZgun veya Profesyonel bir kanalmış izlenimi versin Oluşturdugunuz kanalların Resimleri Kanal Resmi logosu vs şeyleri eksiksiz olsun
Mumkunse bu resimleri cok kullanılmayan resimlerden secin veya bilgisi olanlar editleme yaparak kullansınlar resimleri bu resim olayı kanalınızı daha cekici gostericekdir ve abone kazanmanızı saglıyacakdır.

Her videonun altına Lutfen abone olun tarzında bir cumleyi yayın yaptıgınız dile cevirilmiş şekilde yazın yanına abone ol sayfanızın linkini koyun

gerekirse boş kanallarınza para kazanmasını acmadan abone cekicek videolar atın bir sure kalsın sonra silin elinizdeki aboneler size kar kalsın Sizin organik olarak kanalınıza uye olan abone olan 100 kişi attgınız videonun +50 izlenimde baslaması demektir.

Şimdlilk bu kadar konu zaten ilgi gorurse bende youtube hakkında denediğim şeyleri aldıgım olumlu olumsuz sonucları ara ara bu baslıkdan guncelelyip yazıcam herkese bol kazanclar