Kızlar size bugun yaşadığım bir olayı anlatacağım. Fikir de danışmak isterim. Gercekten cok kırıldım, uzuldum ve sinirlendim.
ben yurt dışında yaşıyorum 2 senedir ve burada pasta yapıp satmaya calışıyorum kendi kendime. Gorumcem de 2 ay kadar once kendisi icin bi pasta istedi benden. Sağolsun destek olmaya calışıyor. 30 Euro kadar bi ucreti vardı. Surekli unuttu veremedi bana falan. Ben de sormadım zaten. Onemli değildi cok. Derken bugun gorumcemde buluşacaktık. Kayınvalidemi arabayla alıp gorumceme gittik. Daha arabadayken kaynanam bana cıkarıp 40 Euro verdi. Ne zamandır vereceğiz unutuyoruz. İşte o kişi de (gorumcemden bahsediyor) bana bıraktı parayı falan dedi. Yalan tabi onlar hep. Bu tur şeylerin parasını hep kaynanam karşılar. Surekli ona cocuklarına bseyler alır. Parasını verir falan. Kocası calışmadığı icin. Neyse. Sonra biz evdeyken gorumcem elinde 50 Euro ile geldi. Unutuyorum ne zamandır vermeyi dedi. Ben de gerek yok annen verdi dedim. Annesine kızdı sen niye veriyorsun ki falan dedi. Kaynanam da olsun ben verdim falan dedi. Sonra gorumcem parayı cantama koydu. Sen o parayla abimlere pasta yap dedi. 4 bekar abisi var evde. Ben de zaten bu pazar icin pasta yapacaktım. Ben de dedim ki zaten yapacağım dedim. Kaynanam da hemen o yapacak zaten dedi. Bu haftasını misafiri gelecekmiş. Benden hem sarma hem de 2 ceşit pasta istedi. Neyse sonra para kaldı oyle cantamda. Sonra evden cıkacağımız zaman şalımı takacaktım ben. Cantamdaydı o da. Şalımı bonemi falan alıp banyoya gectim. Bonemi orda taktım. Şalımı da salonun hemen girişindeki aynada takacaktım. Onlar da mutfakta. Beni gormuyorlar ama ben onları duyuyordum. Kaynanam parayı cantasına mı koydun dedi. Gorumcem de evet dedi. Kaynanam ben verme demedim mi git al cantasından. Bilmez o dedi. Bunu duyunca o kadar kotu oldum. O kadar kırıldım ki. Hemen tekrar banyoya gittim ama kucuk gorumcem beni gormuştu. Duyduğumu biliyor yani. Sonra ben tekrar salona dondum. Cantamı actım ve parayı ilk defa goruyormuş gibi Ayşe abla koydun mu parayı sen ne gerek var deyip cıkardım. Masanın ustune koydum. Bu sefer ikisi de zaten 2 ay sonra falancanın doğum gunu. Ona yapacaksın ya. Onun parası olsun dedi. Ben de yaptığım zaman verirsiniz. Belki de yapamam dedim. Olsun al sen falan deyip cantama zorla koydular. Cok kotu oldum. Cok kırıldım. Haksız mıyım ? Ben onların parasına muhtac değilim sonucta. Pasta parasının arkasını aramadım bile hic. Ama ben yanlarında değilken benim hakkımda boyle konuşmaları hic hoş değil. Kaldı ki ben pikniğe giderken onlar icin 2 saatin icinde baklava acıp goturdum. 2 senelik evliliğimde yemin ediyorum sadece 1 kere bana geldiklerinde cayın yanı boştu. Onun dışında hep bseyler yapmaya calıştım. Kaynanama misafir gelirdi. Pastasını boreğini yapıp goturdum. Gorumcemin bebeği oldu. Bebek gormeye geldiklerinde aman bebekli kadın deyip pasta tatlı yapıp goturdum ama benim hak ettiğim asla bu değildi