Bundan 2 hafta once yaşanan bir konu ve ben bunu takıntı haline getirdim ve hayatımı olumsuz etkiliyor. Bana bir akıl verin lutfen.
Gencenlerde konu acmıştım halima gorumcemin oğlu cay doktu canım cok sıkkın diye. Bu olaylardan sonra gorumcem gitti kaynanam da babası hasta olduğu icin bacısına gitmişti. Aradan 3 4 gun gecmişti ki tam da hafta sonu yasağının olduğu gun gorumcem ve eşinin kavga ettiği haberi geldi. 2 saatlik uzaklıkta oturuyorlar. Neyse bunlar taksi ile yola cıkmışlar. Kaynanam esimi aradı oğlum ablan bir hata yapmış napalim falan diye. Bende kabul etmedim zaten asgari ucretle geciniyoruz her halimize şukurler olsun ama bu devirde cok cok zor. Bende kabul etmedim 3 cocukla gelmesin dedim. Teyzeeigile annesinin yanına gitmişler. 2 hafta kadar orada kaldılar. Bu arada gorumcem cok cok buyuk bir yanlış yaptı ve eşimde bu zamana kadar herşeyinu kapattım affettim yeter artık benim oyle bir ablam yok dedi ve o da istemedi. Aradan bir kac gun gecti kaynana aradı. Hoş hergun arayıp eşimi sıkıştırıyordu zaten. O gun olanlar oldu. Onların kuyruk acısı vardı gerci o yuzden bana sardılar. Kaaynanamla eşim konuşurken kaynanam diyor ki " bunun burda durması yanlış diğer kardeşleri kabul ediyor oğlum" dedi. Arkasına "o karına soyle ailesine birşey demesin ona iyi demem onun icin iyi olmaz" dedi. Bunu duyunca bende kayış koptu. " Sen kimsin bana napabileceksin sen otur kendi pisliginle uğraş, ben siz değilim" dedim. Bana " ben sana birşey demiyorum hayvan şerefsiz" dedi. Eşimde "ne sacmalıyon anne melek oyle şey yapmaz siz once oturun kendinize bakın sen bir o iki bizim insan icine cıkartacak yuzumuzu bırakmadınız" dedi. Telefonu yuzune kapattı annesinin. Kaynana hemen diğer oğlunu aramış. Onlar esimi ariyorlar birsuru olay yarattı. Gorumcem hemen bana msj atmış "senin amacın ne senin evine...." Gerisini okuyamadan hemen sildi. Bende " niye siliyorsun?" Dedim. " Muhattap olmaya gerek yok, haddini asiyorsun, benim anneme nasıl boyle konuşursun" diye devam eden msj attı. Bende " haddini aşan sizsiniz muhattap olmazsan olma, annen bana napabilirki bana boyle konuşuyor" dedim " neyse ya" yazmış. Eşim de şuan konuşmuyor bizim ailemize, evimize, mutluluğumuza zarar verecekler hic gerekleri yok dedi. Kaynanam birde bana senin nolacagin belli değil cok guvenme diye bana tehdit vari konuştu. Ha şimdi goruşmuyorum ama gercekten sinirim cok bozuldu bu olanlara hep duşunup kendimi mutsuz ediyorum. Yani bana hayvan şerefsiz nasıl der hala yediremiyorum kendime. Onun derdi buraya gelmekti kızını cocuklarla buraya bırakıp kendi kocasının yanına gidecekti. O da olmayınca bana saldırdı.