Kk'nın kadınlarına guveniyorum banada bir fikir cıkar umarım.
Bebeğim onumuzdeki gunlerde bir yaşına girecek.
Kv ve eltiyle aynı apartmandayim gorumcede yakın bı yerde oturuyor.
Doğum yaptım hic biri yardımcı olmadı ustune tavırlar tripler laf sokmalar yedim lohusaligim berbat hergun ağlamaklı gecti. Kendi kendime toparladım her zaman guclu durdum. Herneyse konu şu ki ben cocuğumun doğum gununu ona hatıra kalması icin kucuk bir pasta alıp sadece esim ben kutlamak, bir iki resim cekilmek istiyorum kendi aramızda. Ama eşim annemlerde gelicek diyor. Hayır dedim kimse yanımda olmadı şimdide olmaz.
Sorun şu ki ramazan ayı orucluyuz iftardan sonra ufak bi pasta keseriz. Ama benim derdim kv bunu gormesin. Cunku niye cagirmadin niyesoylemedin olaylarına girecekler aynı apartmandasin yani niye cagirmadin olayları olucak gorumce karisacak adim gibi biliyorum ve ben onlarla laf dalaşına girmek istemiyorum yuz goz olmuyorum cunku gitmiyorum evinede. Ama o surekli gelir kapıyi calar torununa bakmak ister. Bu arada corono filanda dinlemiyorlar. Ve ben bı parti yapmaya kalksam oda gelsin buda gelsin bunları kalabalığı cok. Evde 20 kişi olur.
Aksam Bi kutlama yapsak kendi aramızda o sırada gelse gorse bozulacak. Yani gizli hic birşey yapamıyorum aynı apartman pişmanlıktır net!
Bı cafeye gitsek gunduz orucluyuz akşamda heryer kapalı.
Hem bu gunu olumsuzlestirmek hemde onlardan uzakta olmak istiyorum. Evde de kulamayip başka ne yapabilirim?? Guzel bir fikir cıkar umarım