Herkese merhaba. Arkadaşlar benim derdim yine benden uzakta ki sevgilim. Kısaca durumumuzu acıklıyım. Biz sevgilimle iki senedir birlikteyiz, bu iki senenin bir senesini aynı şehirde ve birbirimize yakın olarak gecirdik son bir senedirde ayrı şehirlerdeyiz. Gecenlerde fazla konuşamıyoruz konuşacak konu bulamıyoruz diye konu acmıştım hatta. Ama cok şukurki bu sorunu konuşarak cozduk yani acıkcası bu mesele benim icin halloldu diyebilirim. Neyse şuanki sorunuma geleyim fazla uzatmadan. Arkadaşlar sevgilim cok sık whatsappa giriyor. Oyle takip eden falan bir insan değilim her saniye ne zaman girmiş ne kadar durmuş diye asla bakmam. Zaten en baştan soyliyim ben ona guveniyorum, guvenmeden bi ilişki olabileceğine inanmam cunku. Ama olay şu şekilde gelişti. Yaşadığım yere kuzenim geldi. Bende kalmaya başladı. Cok samimiyizdir ve herşeyimizi paylaşırız kuzenimle. Gece oturuyorduk saat baya gec olmuştu. Sevgilimlede en son iyi geceler mesajları atmıştık birbirimize ve sevgilim ben uyuyorum demişti bende ona “biz daha oturuyoruz iyi uykular” tarzında bişey yazmıştım. Sonra vatsapa girdim oyle telefon elimde takılırken sevgilimle sohbetimize tıkladım baktım son gorulmesi uyuyorum dedikten bir kusur saat sonrası. O andada yanımda kuzenim vardı bunu ona soyledim şakayla karışık. Gulerek soyledim hatta. O da ciddiye aldı bu durumu aklıma abuk subuk şeyler soktu. Yok işte uzaktasınız birbirinizden nasıl guvenebiliyorsun? Birşey yapsa sanki ruhun mu duyucak? Falan filan bir suru şey soyluyor ben de sevgilimle guvendiğimi soyluyorum. O gece ne salaklığım kaldı ne aptallığım aşırı sinirlendim anlatamam yani. O gunden sonra iki gun daha duracaktı o gunlerdede hep soğuk davrandım icimden gelmedi cunku başka turlu davranmak. Neyse arkadaşlar uzattım kusura bakmayın. Benim icime kurt duşurdu bu kuzenim. Surekli sevgilimin vatsapındayım artık. Ne zaman giriyor kac dakika duruyor. Mesela sabah gunaydın mesajlarından sonra birkac kez daha girdi. Acaba bu saatte kimle konuşuyor diye merak ediyorum deli gibi. Arkadaş grupları var aile grupları var iş yeriyle ilgili mesaj atabilecek insanlar var ama benim aklıma o anda bunlar gelmiyor. Surekli şupheyle yaklaşıyorum. Ona belli etmemeye calışıyorum ama oda anlıyordur eminim resmen paranoyak oldum. Her boş kaldığımda elim vatsapa gidiyor. Allah aşkına bunu ona sorsam yanlış anlar mı? Ya da bunu sormanın bir yolu varmıdır varsa nedir? Gercekten gunlerdir başka birşey duşunemez oldum tamam aldatacak olan dibimdeyken bile aldatır ama işte bu merak bu oğrenme hırsı beni mahfetti. Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkur ederim uzattım kusura bakmayın.