Mrb arkadaşlar. 2 hafta once bir işe başladım estetisyen olarak Turkiye de onde gelen guzellik merkezlerinden birinde. İlk 1 hafta deneme suremdi. Gayet guzel gecti evime cok uzak olmasına rağmen orada calışmanın bana referans olacağını duşunerek devam ettim. 3. Gunden sonra sırt ağrılarım vucudumda kırgınlık başladı. İş yorgunluğu diye duşunerek kimseye birşey demedim devam ettim. 1 haftam doldu ertesi gun pazartesi ise gidecekken yerimden kalkamayacak bir ağrıyla uyandım ve mudurume covid olabilme ihtimalimi yerimden kalkamadigimi soyledim.
Bana verdiği tepki şuan covid olup olmadigimin kesin olmadığı ve ise gelmem gerektiği izin diye birşey olmadığıni soyledi.
Bende bu halde 1.5 saatlik yola cıkamayacagimi lavobaya bile gidemediğimi soyledim verdiği tepki aynıydı. Bende gelmiyorum demek zorunda kaldım.
Covid test sonucum cıkana kadar calışmamı istedi o gun hastaneye gitmek icin bile eşimi bekledim beni goturmesi icin.. 1 saat sonra mudur yazdı ve ne yazmış olsun kıyafetleri bize iletir misin.. yani bir insan hasta diye bu muamele mi yapılır. Pozitif sonucumu attım bizim adimizi verdin mi diye soruyor ne kadar onemli... Karantina bitince calışacakmisin diye soran yok.... Sacma sapan bir muamele.. ve ben işimi sevdiğimden salaklık yapıp bu mudure devam etmek istiyorum dedim. O hala kendini haklı gorup sana nasıl guvenicem beni mağdur ettin yazmış. Guven kiricak ne yaptım hasta oldum diye mi guveniniz kırıldı asıl ben size nasıl guvenicem dunya uzerinde bir suru hasyalik var kovid olmasam başka birşey olur. Bir rahatsizligim olsa inanmayıp kapı onune koyacaksınız demekki dedim. Cok mooralim bozuldu