Merhaba kızlar. Flort ettiğim biri var. Onunla ilgili bir durum var. Şimdi şoyle, normalde ayrı şehirlerdeyiz. Birimiz Antalya birimiz İzmir. Buluşmalar oluyor tabi ama yine de zor oluyor. Beni ozlediğini soyluyor, ben de ozluyorum. Neyse, konuya gelirsek şoyle bir şey var. Dedemlerin Akdenizde bir yayla evi var. Yazı orada gecireceğiz ailemle. Hem havası temiz, guzel vs. Neyse, flortumun ailesinin de aynı yerde yayla evleri var (Zaten flortum, yengemin bir akrabası) Neyse işte, flortumun ailesi de yazı orada geciriyorlar. Flortum de yazın boş, yani şu an icin bir mesleği yok, okuyor, o yuzden yazın boş. Ben de okuduğum icin ben de yazın boşum. Neyse, flortum, whatsapp akraba gruplarına uyeymiş. Gecen gun dayısı gruba yazmış ki genclerden biri yazın bizim eve gelebilir mi, hem bizim oğlana ders calıştırır (oğlu sınava hazırlanıyormuş) hem de tatil yapar demiş. Bizimki hemen atlamış, ben gelirim dayı demiş. Bunu duyunca baya bozuldum acıkcası. Zoraki bir şey değil ki, demek ki benimle yazı gecirmek yerine oraya gitmeyi tercih ediyor. Dayısı Karadenizde yaşıyor bu arada. Bozulduğumu acıkca belli etmedim ama hafiften cıtlattım. Anlamadı bile, gayet de memnun gozukuyor oraya gitmekten. Hem kuzenime yardımcı olurum hem de Karadenizi bolca gezmiş olurum diyor. Onun yerine, ailesiyle birlikte yayla evine gidip benimle yazı gecirebilirdi diye duşunuyorum Madem beni ozlediğini soyluyor, neden boyle yapıyor? Bilmiyorum, belki de bencilce duşunuyorum. Kafam karışık, siz de fikirlerinizi yazar mısınız?