merhabalar beni hatırlayanlar vardır.eşimle ilgili sıkıntılarımı cok yazdım buraya bana kızanlarda olacaktır hala bu evliliğmi devam ettirdiğim icin. eşim epilepsi hastası kullandığı ilaclar yuzunden bana cok ters davranıyor.evlililiğimizin ucuncu ayında hamile kaldım . kaldıktan sonra bana yapmadığı kalmadı kapılar kırıldı surahiler kırıldı sinir krizleri cinsiyeti oğrenmeye giderken bile surat asmak nobetten cıkmıştı beraber gidecektik vay sen beni uykumdan uyandırdın diye.bir kadının ilk hamileliği en ozel zamanları ama benim hep stres uzuntu ile gecti ve bu yuzden erken doğum yaptım olumden dondum hastanede yatarken bile benimle kavga etti.hakikaketen cocuğum icin sabrettim lohusa gunler yaşarken bile biz birbirimize iyi gelmiyoruz dedi. her lafı ayrılıktı bizden bir halt olmaz. bi şekilde bugunlere geldik.en son babasına bir yerden bir arazi satılıp yuklu miktar para gelmişti.babasıda o paradan belli bir meblağ bize vermek istedi.o da surekli bu parayı ne yapalım vs sorup duruyordu bana bende kredi borcmuz vardı onu kapatalım dedim. .oda olur dedi .telefonum eski onu da mı değiştirsek dedi olur dedim. benm ki de eski bence telefonları değiştirelim sonra kalan para ile krediyi odeyelim dedim. sonra birden yok senin telin değişmez senin telefonun daha yeni vs. hem kendisi soyledi. tamam dedim ben de istemiyorum ben tel falan dedim.şimdiden bu para icin kavga ediyoruz dedim.gerek yok dedim.sonra ben kızıma oğrenmesi icin kelimet soyletirken babamın işte ağac de kuş de derken babamın ismi cıkmış ağzımdan ali dede falan dedim. bana kızdı işte babam duyarsa bunu uzulur neden kendi babanın ismini oğretiyorsun sen cocuğa .bend e dedim kelimeleri soyletirken aklıma geldi bir art niyeim yoktu.şimdiden başladın dedim tantanaya.istemiyorum ben babanın parasını dedim. istemiyorum dedim diye boşanmaya kalktı benden yok benden onceki hayatında daha mutlu imiş benle evlendikten sonra kotu bir insana donuşmuş.evliliğimizin ilk gunlerinden beri hep ayrılmak surekli ben hic bir zaman ağzıma almadım surekli evi terkeder gider ben hep bekleyen taraf oldum devlet memuru olduğum halde .hic gitmeyi duşunmedim.o gun kadar uzuldum ki ağlaya ağlaya dua ettm rabbime havale ettim. aradan iki uc hafta gecmeden babası intihar etti.oldu.yani yuvamızı yıkmaya karar verdiği para babasına da yaramadı.babası oldu hep destek oldum yine yanında oldum . ama o hep bana sinirli kırıcı davrandı en ufak sorunda boşanalım.kızıma bisiklet alınacaktı ayakkabı vs ben de deidm birini sen al birini ben alayım.onu dedim diye sen alışveriş delisisin .sen lux hayat istiyorsun ben sana yetemem işte şu markadan kahve iciyorsun ki bahsettiği yerde herkes kahve iciyor.en son ki bizi ayrılık konumuna getirense bakıcımız var cocuğa bakan ikimiz de calıştığımız icin calışma saatlerim arttığı icin bakıcı işi bırakmak istiyor ben de mudurumden izin aldım yarım saat erken cıkıyorum dun de eşim gorevden geldi. dedim bakıcı sorun cıkarıyor zaten bakıcı zor bulduk eve gelen kucucuk ilcede yaşıyoruz. beş bucukta cıkıyor kadın beşte gonder dedim. aradım .vay efendim sen benim dinlenmemi istemiyorsun.sana giren cıkan ne.bakıcı yarım saat erken cıksa ne olur.vs.tartıştık iyne evdeki birşeyleri yumrukladı evi terketti.ertesi gun benim ısrarımla geldi.eve gelmemek cozum değil dedim.konuşalım dedim yaniğ ben uzerine gttikce kendini birşey sanıyor ben boşanmaya karar verdim.cunku iki lafından biri ayrılık bu insanın .bana seninle sevişmek bile icimden gelmiyor diyor.yani kendimi gurursız hissediyorum .bana diyorki işte ayrılırsam ayrılırım nasılsa cocuğu da hukumet bana verir hayatıma bakarım diyorsun dimi diyor bana.ben de boyle duşunsm şimdiye on kere ayrılmıştım dedm.