Oncelikle nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum 2 yıllık evliyim eşimle cok iyiydik yani gercketen cok guzel bir ilişkimiz vardı bakışlarımızdan anlardık herşeyimizi şimdi ise sanki artık birbirimizi anlamıyorsunuz gibi hissediyorum bilmiyorum ya da ben oyle hissediyorum.hamilelik surecim eşimle cok guzel gecmişti tabiki de sıkntılar yaşadım hamileliğimde suyumun azalması pıhtılaşma falan derken zor bir surec gecti son zamanlarda doğumunu ailemin yanında yapmaya karar verdik ikimizde ben başta tereddutluydum aslında cunku benim ve onun ailesi aynı şehirdelerdi neyse doğumum gercekleşti işte bebeğim sarılık gecirdi falan bikacgun benim ailemin yanındaydım sonra ben tekrar rahtszlandım hastanelerdydij yani ilac kullanmak zorunda kaldım bebeğimi emziremedim bu yuzden. tuttrdı bizimkilerin yanına gidelim dye daha 10 gunluk bebeğimle ve rahatsızlığında var psikolojik olarak iyi değilim zaten dedim ki biraz toparlayayım oyle gideriz yok ısrarla goturdu beni ona oyle cok kırıldımki beni anlamamasına o gunden sonra ona karşı cok farklı duşunmeye başladım neyse biz geri donduk evimize falan mecburen calışmam lazımdı bebeğim 2 bucuk aylıkken kayınvalidem geldi bu sebepten neyse herşey cocuğum icin dedim ve bu duruma alışmaya calıştım ama bazen oyle bir an geliyo ki alışamıyorum kızlar kafayı yicek gibi oluyorum bana yardımcı oluyo evet yemeğimi falan yapıyo tamam ama size şoyle anlatıyım mesela ben cocuğu yere koyuyorum 3 ayından sonrası bahsediyorum arada donme hareketleri yaptryrum mesela geliyo beli acır diyo kucağına almak istiyo belli bir ayında sonra karın ustu yaptryrum benim gozlerime bakıyo al diye diyo sonra bazen odama girerken cocukta yanımda oluyo tıklamadan odama giriyo. Yatana kadar zaten bizle birgun tatlı yaptım eşim cok beğendi Kayınvalideme sorduğunda o eltimi kattı hemen yok oda yapmıştı herkes beğenmişti dedi.beğenip beğenmediğini bile cevap vermedi yani . O gun o kadar KTU oldum ki yani daha bir suru şey var aslında benim icin buyuk olan şeylerde var herşeyi anlatamıyorum yazsam dolar burası eşimin beni anlamaması yoruyo beni kayınvalidem geldi geleli ilgisisiz birbirmize bunlar olmadan once o kadar iyidikki şuan kendimi sorgular oldum ben mi buyutuyorum bilmiyorum cok yoruldum artık hic mutlu değilim bebeğime yansıtmaya calışıyorum bu halimi ama bilmiyorum biraz uzun oldu k bakmayın