Sitenin cok değerli hanımları oncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ve konuya giriyorum. 15 yıldır kamuda gorev yapıyorum, şu ana kadar ceşitli sebeplerle 4 farklı ilde gorev yaptım. Şu an bulunduğum yerde 2 yıldır gorev yapıyorum. 2 yıl diyorum ama nerdeyse 20 yıla eşdeğer benim icin cunku cok zor bir kadın yoneticiyle calışıyorum, kendisi mudurum oluyor. Ve gecen 2 yıllık sure boyunca beni hep gormezden gelen bir yonetici aynı zamanda. Gormezden gelmek derken şoyle ornekleyim 15 yıldır bu kurumdayım, mudur vekili atayacağı zaman 3 aylık bir memuru mudur vekili yapması gibi.. kısa sure once gorevde yukselme sınavından 98 puan aldım sozlu sınavdaki tum soruları doğru yanıtladım fakat benden daha duşuk puan alanlar atandı ben yine atanamadım. Ve artık bugun, yapılan bu haksızlıkları daha fazla hazmedemediğim icin daha ust duzey bir yoneticiyle goruşup farklı bir birime gecmek istediğimi soyledim. Kendisi icin uygun olduğunu, ancak mudurumle konuşmamı, bunu kendisinin soylediğini de soylemem gerektiğini soyledi. Yarın sabah ilk iş mudurle konuşacağım, sizden ricam beni biraz cesaretlendirmeniz cunku şu an buna cok ihtiyacım var zaman ayırıp okuduğunuz icin ayrıca cok teşekkur ederim.