Ayrıldık zaten iş icin gittiğimiz seyahatte birlikte icerken 37 dk telefonla konuştu konusu acmıştım onun ustune yine barıştık . Ve bugun mesajlaşırken askere gitceği icin bunaldıgımı soyledim biraz bu konuyu konuştuk ve ben bunalmıyom sende bunalma dedi bende Xcim doğal olarak bunalıyorum onumuzdeki hafta carşamba gitme ihtimalin var ve 6 ay goremeyeceğim icin bunalıyorum insanım ya hani bu cok dogal dedim. Oda ben hayvanmıyım ben bunalmıyomuyum ben sana guzelfe bunalma dedim niye tersliyosun
Bunaltını bana yansıtıp beni bunaltma dedi .
Bende bizden olmuyo ya gercekten bunaldıgım konu askerliğin ve sen bana bunaltını bana yansıtma diyosun dedim .
aslında onu cok seviyorum 1 sene olcak ama bu tur şeyler oyle cok soguttuki ufacık bi sohbet ederken bile konu boyle alevleniyo kırılıyorum kırıyorum gonlumu alan bile olmuyo
Hele o alkol olayı aylarca hayalini kurduk kac dk konuştu ben ağlafım diye cıktı gitti sonra bi gonlumu bile almadı doneceğimiz dakikaya kdar surat yaptık birbirimize artık cok yoruldum ya birlikte hic olmuyo ayrı zaten olmuyo sevgi ve tahammul de boylece tukeniyo . Bunun gibi bircok konu ufacık herşeyde kavga ediyoruz