Eski sevgilimle 3 ay once ayrıldık.Kendisini 5 senedir tanıyordum,5-6 aydır da sevgiliydik.Anlaşamadık, goruşemiyorduk da ayrıldık bu sebeple.Sevgiliyken, uzaktan samimi olmayan bir arkadaşı bende ekli diye engelletti.Zaten cok samimi olmadığım icin birşey demedim, ayrılınca bende inat yaptım gereksiz bir inattı ekledim cocuğu, o aralar icime kuşku duştu, kendisi psikolojik olarak da iyi değildi o donemler.Yazma gereğinde bulundum, az konuştuk.Benden sonra hemen beraber olduğu kız aslında benimleyken, yani aramız kotuyken varmış.Aynı işyerinde calışıyorlar zaten.Neyse..daha sonradan artık sevgili yaptığı icin mi yoksa o cocuğu eklediğim icin mi bilinmez sosyal medyadan engellemiş beni.Yani takılmadım boyle şeylere.Biz beraberken, hic fotoğraf koymazdık.. Neyse, şimdi baktım da butun sosyal medyalara sevgilisiyle fotoğraf koymuş.Profile tarih yazmalar falan.. Anlamadım doğrusu, “bak biz birbirimize boyle aşığız” demek icin mi koyuyor yoksa “noldum delisi” mi olmuşlar ? Yani, belki diyeceksiniz ki gecmişte kalmış sanane ama hayatımda birisi yok diye mi nedir bakasım geliyor profiline.Sevmiyorum aksine nefret ediyorum ama bilmiyorum neden boyleyim