Hanımlar kısaca ozet gecmeye calışayım.
7 yıldır oturduğum apartmanda benden daha uzun suredir oturan komşumla aramız cok iyi.komsum 50 yaşlarında.evli uc cocuğu var.esi emekli ama halen calışıyor.evleri kendilerinin arabaları var.cocuklarindan birisi benim gibi tişort tasarım işi yapıyor ve bende 5-10 kat fazla kazanıyor.kizi universite okuyor oradan burs alıyor.

Ben kiradayim tek gelirim babamdan kalan mulklerden kiram.bu da 3 bin kadar.tabii benim cok borcum var oduyorum biraz da birikim yapıyorum.
Şimdi bu komşumu herkes borc istemesiyle tanıyor.herkes oğrenmiş herkes de borc vermiş sonra oduyor tabii ama gununde değil.

Bu zamana kadar her isteğinde olan paramı verdim.geri odedi şuan bana borcu yok.anneme 500 lira borcu var Mayıs'ta uc aylığı alınca vericem demiş anneme.
Benim tişort param pazartesi yaticak hesaba bu komşum bir haftadir beni arıyor o parayı istiyo.esim de yeter artık verme kendine alışveriş yap diye kiziyo.

Dun gece saat 00:30 da aradı oğlunun sigarası yokmuş sigara istedi bende yataktan kostum actım şok oldum.esim iyice kızdı bu ne bicim iş yeter artık diye.
Surekli sigara ister sonra getirir.gece gec olması bizde baya sorun yarattı.

Bugun yine aradı pazartesi paranı bana ver dedi bende ben o paranın yarısını ihtiyacı olan biri var ona vereceğim ramazan geliyo yazık cok uzuluyorum dedim.(o kişide o komşumun yeğeni durumunu biliyor zaten).

Hayır demeye cekiniyorum zaten kimseye hayır diyemiyorum.esim kızıyor verme diye.komsum arıyor ver diye.ne yapacağımı şaşırdım.

Uzun oldu kusura bakmayın.insallah kırmadan bişey bulabiliriz.bende su hayır demeyi oğrenirim artık