Evet arkadaşlar dun tıklamaya gore fazla kazanmasam da hatırı sayılır bir karşılık aldım daha once cuma gunu once 100 dolar olan kazancımı paylastığımda bircok arkadaştan konuyla ilgili o.m aldım bunedenle biraz ayrıntı vererek dunku kazancımı paylaşayım dedim umarım işinize yarar.

Hikaye
Youtubeda 20k gossterimli 2 sene once paylaşılmış kendi alanımla ilgili guzel bir video buldum.Bu videonun sahibine ulaşarak gerekli iznimi aldım. Videoyu paylaşmadan once 5 abonem vardı youtubedan herhangibir beklentim yoktu cunku kanal daha 1 haftalıktı.Bu nedenle kendi facebook sayfalarımdan videomu paylaştım konuyla ilgili birkac yabancı facebook sayfasına videoyu paylasırmısınız gibilerinde talepde bulundum kısa surede video +1 k gosterim aldı ve bircok facebook kullanıcısı videoyu paylaştı.Sabah kalktığımda 20 dolar gibi bir kazanc gordum buda videonun tutacagını gosteriyordu. Hemen aynı videonun 1 saatlik versiyonunu yaptım onuda koydum 1 gunde 150k gosterime ulastım ve 100 dolar kazancım oldu her iki videomda hit oldu.
suan 550k gibi bir gosterime ulaştım orjinal videonun 20k gosterimi 2m oldu video sahibinede kazandırdım ayrıca gosterim amerikadan oldugu icin tbm 11 cent ve 19 cent arası değişti bu şekilde 3 gunde toplam 230 dolar civarı kazandım

Ekran goruntusu

Umarım ornek teşkil eder

Suan knalımda 1 k abonem var bugun kazancım pazar olduğu icin duşeceğini tahmin ediyorm fakat saat 3:23 olmasına rağmen 20 dolar sınırımı gectim
Herkese Bol kazanclar

Unutmadan bir not daha ekleyeyim daha onceki kanalımada aynı taktikle guzel bir kitle toplamıştım fakat izin almadığım icin kanalım kapandı İzin almayı unutmayın