Merhaba. Nasılsınız oncelikle??

Birkac şey danışmak istiyorum sizlerle. Mayıs ayında nasip olursa eğer evlenmeyi duşunuyoruz. Nişanlımın ailesini yıllardır(10 yıl) tanırım. Tabii ki nisanlandiktan sonra daha bı samimi olduk falan fistan. Sorunuma gelecek olursam nişanlımın ailesinde beraber yemek yeme kulturu yok. Mesel benim annem ve babam calışıyor akşam en gec 8de 3muz sofrada oluruz. Babam yoksa annem ve ben babamı bekleriz, annem yoksa babam ve ben annemi bekleriz fakat onlarda boyle bir şey olmadığı icin nişanlımda gun icinde cok yuruduğu (kendi kargo aracı var,bilinen bı kargo firmasinda kargo dağıtıyor) cok acıkıyor ve gun icinde buna pazar gunude dÂhil surekli yemek yemek istiyor. Ben ise bizimki gibi bı sofra duzeni olsun istiyorum. Akşam işten cıkış saati kargoya gore değişiyor ama en gec 6 ki ona bı cok kez evlendigimiz zaman akşam yemeğinin bı saati olacağını vs vs soyledim fakat aciktigi zaman ki 1 saat oncede yemiş olsa cok aciktigini ve hemen yemesi gerektiğini soyluyor. Mayıs ayında dediğim gibi nasipse evlenmeyi duşunuyoruz. Ben bu duzeni nasıl kurabilirim? Bugun pazardi ve ise gitmedi 10 gibi kahvaltı yapıp 2 bucuk gibi borek yiyip 4 bucuk gibi tekrar pilav yiyip akşam yemeğinde tekrar yedi boyle bı duzenden bahsediyorum. Nasıl yapabilirim? Tavsilerinizi bekliyorum