Merhaba arkadaşlar oncelikle derdimi kucumsemeyin lutfen yeterince kırgınım herkesin kendi icinde celişip cozemediği problemler var... 6 aydır eşimle bebek deniyoruz fakat henuz olumlu sonuc alamadım tabi denediğimi negatifleri gorduğumu kimse bilmiyor... Herkes bir dunya baskı kuruyor ustume cocuk yok mu cocuk nerde denediniz mi ne zaman yapacaksınız cocuk cocuk resmen beynimde yankılanıyor her gece ruyamda pozitif testler gorur oldum şaka gibi bir haldeyim eşim oyle cok ustelemiyor hadi olsun niye olmadı vs felan demiyor anlayışlı bir insandır hastaneye gitmek icin erken biraz daha deneyebiliriz diyor ki haklı da hemen herşey olacak diye birşey yok ama oyle ki bazı gerzek eşim tarafından aile uyemiz (akraba demek istemiyorum nefret ediyorum kendisinden ) cocuğumuz olmayışını eşimde bir problem olmasına bağlıyor bunu “guya” şakayla karışık soylediği gunden beri kendimi cok ağır bir derdin altında gibi hissediyorum cunku eşim cok uzuldu oyle bir lafa ama caktırmadı o an halbuki benim kadınsal olarak biraz problemlerim olduğunu herkes biliyor doktor doğal yolla deneyin once dedi ne yapabilirim. Millet o kadar duşuncesiz ki istese şimdiye yapardı erkeğin elinde olan birşey vs diyorlar her ay belirti yaşıyorum resmen şimdi bile sorsanız var. Cevremde bizden once sonra evlenen herkes istisnasız hamile... Eşim duyunca onlar adına seviniyor fakat ister istemez uzuluyor farkediyorum bu ayda olmazsa doktora gideceğim fakat insanlarla cevreyle nasıl başa cıkacağım cozemiyorum aşırı strese giriyorum hem iş hem ozel hayatım beynimi cokertmiş durumda kendimi yorgun hissediyorum... Belki ailelere soylesek bu durumdan cıkarım ama soylemek istemiyorum biliyorum bu sefer herkes akıl vermeye kalkacak kimseye birşey anlatmıyorum ama anlatmadığım herşeyin altında eziliyorum...