Farkında olmadan onemli bir şey keşfettim.
YouTube0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Farkında olmadan onemli bir şey keşfettim.
-
24-09-2022, 17:28:58Youtube olayına 3, 5 ay once başladım. Fakat 2 sene kadar onceden bir hesabım vardı hotmail ile acılan. Yani hotmail adresi ile giriş yapıyorum. Youtube işine girdikten sonra ona alt kanallar actım ve videolar yuklemeye başladım. Forumuda surekli takip ediyordum. Bir ara herkes para kazanmaların kapatılmasından sikayetci olduğu zamanlardı ve benimde başıma geldi. Bir sayfam cok fazla eşleşen yuzunden kapatılmıştı. Fakat sizinkiler gibi olmadı. Diğerlerinin para kazanması duruyordu. Para kazanması kapatılan kanalı sildim. Fakat goruntu olarak orada duruyordu ve takıntı yaptığım icin yeni gmailler actım. alt kanal calışmayın uyarılarına uydum yeni yeni kanallar actım surekli ve yuklemelere devam ettim. Dun gece para kazanmalarım tekrar kapandı. Forumdaki uygulamaları denedim belki acabilirmiyim diye fakat acılmadı hic birisi. Derken hotmail hesabını silmeyi planlarken baktım ki oradaki eskiden acılan alt kanallarımdaki para kazanmalar hala aktif. Aynı adsense bağlı tum kanalların para kazanmaları ikinci defa kapatıldı fakat hotmail ile girdiğim alt kanallarım hala sapa sağlam. Bu konunun uzerinde calışılırsa eminim ki cok iyi neticeler elde edilebilir.