24 yaşındayım 14 yaşından beri sevgilim vardı ama gecen sene ayrıldık o 18 yaşındayken internette bi kızla konuşuyordu kız 14 yaşındaydı aramıza girmişti tamamen cocukluktu. Biz ayrıldık aradan seneler gecmiş kızla instagramdan tekrar ekleşip arkadaşca yemeğe cıkmışlar sonu yatakta bitmiş 1 senedir surekli goruşuyorlarmış farklı şehirde olmalarına rağmen.. ama sevgili değillermiş benimki ad koymuyormuş bunları bana cok sağlam biri soyledi aynı evde kalıyorlarmış buluşunca hatta bunları anlatan arkadaşımla gecen gun eski sevgilim markete gitmiş benimki 10 cikolata almış arkadaşım sormuş bu ne diye oda “X geliyor bugun kalıcaz cikolata al demişti” diye cevap vermiş bazen goruyorum sabah 6 ya kadar cevrimici kızın numarasını buldum oda aynı saatler cevrimici. Arkadaşım sevgili değiller senin ki duşunmuyor diyor ama benim canım cok yanıyor olum gibi kız onu seviyormuş bunlar sevgili olacak mı bilmiyorum gecen hafta kızı goturmedik yer bırakmamış ucağa kadar o bindirmiş. Benimki cok eğitimli biri kız ise kafasına gore takılan ona cok ters biri ben sadece onu seviyor mu merak ediyorum.. bu cok acı... bu nasıl bir ilişki onemsemeli miyim... kızı seviyor mudur bilmiyorum