youtube un eski icadı unlem,yeni gorevler ustlenmişe benziyor...
dun tertemiz kanalımın para kazanmasını kapatmışlardı.forumdan başka uyelerinde temiz kanallarının kapatıldığını okuduk...
bu arada bu unlem belasının başa actığı bir beladan daha bahsedeyim.bir cok kişi videoyu yukler yuklemez unleme duşmesinden şikayetci.bende bir cizgi film ustune kanal kurmaya calışıyorum ama cizgi filmin maşallahı var habire uyarı veriyor videolar...150 tane yuklediğim kanalda 16-17 tane sağlam video kaldı.coğu ya unleme duştuğu icin yada duşeceği icin videoyap tarafından silindi.
bunun uzerine gece camtasia yla videoda oynama yaptım.tv ekranı koydum.icine videoyu zoomladım.sesinin değerini duşurdum falan filan...oluşturmaya calıştığım kanala attığımda para kazanmasını acar acmaz unleme duştuğunu gordum.1dk sonra unleme duşuyordu.sonra silip yeniden yukledim ve o 1 dk icinde videoyap kullanarak para kazanmasını acmaya calıştım ama sonuc yine unlemdi...
son zamanlardaki bu yukler yuklemez unleme duşmesi kafamda soru işaretleri uyandırdı ve videoyu temiz bir kanala attım.videoyapla para kazanmasını acmaya calıştım ve sonuc başarılı...
dediğim gibi unlemlerden kanal kirleniyor ve ne atmaya calışsak anında unleme duşuyor....
siz de bu durumla karşılaştığınız sorunlu belirtirseniz unlem belasına karşı yol kat edebiliriz.
Unlemli Videoların Kanala Zararları
YouTube0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Unlemli Videoların Kanala Zararları