Merhaba arkadaşlar kolay gelsin,

Benim problemim şu ;

Oncelikle uzun zamandır spam yapan birisiyimdir. 2 aydır Youtube'yi bırakmıştım. 2 gun once tekrar başlayayım dedim. İlk başlarda cok zorlanıyordum video yuklerken canım hic istemiyordu. Bugun biraz daha alışmanın verdiği hevesle saat 13:00 da başladım. Şuan 17:00 saat. Ve sadece 130 video yukleyebildim.

Ki renderi geceden yapmıştım. Tek yapmam gereken video atmaktı. (Tabi unleme duşmeler falan oldu) Her videom 20-40 dakika arası.

Video yuklerken falan hep başka şeylerle ilgileniyorum. Tam odaklanamıyorum.
Diğer bir sıkıntı ise cok titizim. Mesela bir dizinin 1. sezonu. 25 bolum diyelim. 1 videoya eşleşen gelse onun eşleşen gelen tarafını kesip tekrar upload ediyorum diğer 24 video bekliyor tabi. İlla sırasıyla yukleyeceğim. En cok buralarda zaman kaybediyorum. 25 videonun birine unlem gelse onu gecmekle uğraşıp tam atıyorum. Kucuk resimlerle uğraşıyorum biraz.

Tabi kanallarım da uzun omurlu oluyor haliyle ama 4-5 saatin sonun da arkama baktığım da 150 video bile yuklenmemiş gorunce moralim bozuluyor.
Millet 500-1000 tane yuklerken ben 150 tane yukleyemiyorum diyorum.

Hani Ygs-Lys calışırken millet gunde 500'den fazla soru cozer siz 40-50 tane cozer ulan nasıl yapıyorlar dersiniz ya aynen o konumdayım şuan.

Sizce şuan normal bir durumda mıyım yoksa cok mu yavaşım ? Merak ettiğim en onemli soru. Siz mesela 20 dakikadan uzun video calışırken boyle serili videolar da kac saatte ne kadar video yukluyorsunuz ? Kendimi sizin yaptıklarınıza gore değerlendirmek istiyorum. İsteyenler ozelden'de yazabilir.