Merhaba arkadaşlar sizlere bir kac taktik vereceğim daha once bazı arkadaşlara da anlattım calışmamı ama sanırım hala anlamayanlar var ..Sizlere unlem gecmeyide anlatıcam ne yukleyip ne kazandığımıda anlatıcam . Ben en fazla 2 bilemedin 3 kanalla calışırım . Şuan sadece 1 kanalım var ve icinde 10 video var .

İstatistikler boyle..

Arkadaşlar oncelikle kendinize bir vds edinin upload download hızı yuksek olsun cunku ben uzun calışırım uzun videolar buyuk dosya boyutu oldugu icin işiniz kolaylaşır benim yaptığım iş şu kafama gore ulke secerim mesela fransa , almanya , abd...Arar bulurum o ulkedeki kanalları
List of television stations in France - Wikipedia, the free encyclopedia
German TV - TV from Germany.
List of German-language television channels - Wikipedia, the free encyclopedia
Italian TV - TV from Italy.
http://www.watchseries.to/letters/A

girerim kendi sitelerine dizilerini bulurum haftalık yayın programlarını bulurum kafama gore iclerinden secerim bir dizi yada show ...

2 ayrı gmaille alınmış 2 kanalım vardır birinde para kazanmayı acmam deneme yaparım sectigim diziyi showu ilk ona atarım eşleşen dunya geneli gibi birsey veriyormu diye hatta 1 hafta bekletirim telifi varmı diye .Sonra bunlardan hangisi 1 hafta icinde kapanmamış telif eşleşen dunya geneli vermemişse sonuclarına gore diger kanalıma girer alt kanal acarım .O alt kanala atarım.Ben kanala resim felan yuklemiyorum kapaga profile ama yuklersiniz siz isterseniz .
Mesela bulduk diyelim bir dizi show felan tum bolumlerini indiririm vds ile . Hepsinin adını 1-2-3-4-5-6-7 sıralarım dizi bolumune gore , yukleme işlemini yaparım . cok atmayın 10 bolum atsanız yeter bir kanala.10 tane atsanız zaten 5i direk dolar yanar .yanmayanları silip tekrar atarım 2si daha dolar yanar yanmayanları silerim tekrar atarım hepsi dolar yanıyor hic merak etmeyin . Acıklama etiket felan girmiyorum ben mesela girersenizde olur hic bir videomda acıklama etiket yok sadece başlıkları duzgun .Tum videolar dolar olunca isimlerini duzeltin mesela xxxxxxx episode x gibi yada hangi dildeyse onu translateden yada orjinal dizi adı episode nasıl paylasmıssa oyle yazın kaydedin ardından baglayın adsense girin 7:00,14:00,21:00 gibi reklam aralıklarını .
Oturun izleyin .

Hadi diyelim yeteneksizsin bulamadın ne dizi atacagını .Başka bir yolu daha var .Giriyoruz translate mesela yazıyoruz episode almancasını fransızcasını cincesini endonezyacasını , sırpcasını ibranicesini istedigin kadar cogalt cevirdikten sonra mesela ben almancasını ele alıcagım
İngilizce episode bolum demek almanca bolum folge demek giriyorum youtube aramaya folge yazıyorum.
Ardından filtrelerden video uzunlugunu 20 dk yapıyorum bakıyorum kim ne atmış ilk sayfalarda yeni atanlar vardı ben bir hafta once atanlara gidiyorum 2. 3. sayfalara bakıyorum izlenim alan guzel bir dizi yada show bilemedin cizgi buluyorum iclerinden spam yapanlar direk kanalı kopyalayabilir ama ben onu yapmıyorum napıyorum begendigim diziyi google da aratıyorum ve orjinal sitesini buluyorum zaten orjinal sitesi bir site oluyor bu siteye giriyorum translate yardımıyla diger dizilerinin showlarının oldugu kategorilere giriyorum iclerinden seciyorum indirip youtube kanalıma atmaya başlıyorum . Atmadan once kontrol edin youtube atan varmı daha once atmışsa ne kadar atmış guzel bir kanalımı var acacagınız kanal ona rakip olabilir mi ama spam yapmıyorum ..En azından yt den yt ye .
Şimdi sıra telif gelirse ne yapıyorum onu soyleyecegim mesela benim attıgım dizide adamlar 2 telif atıyor 3 atmıyor direk alt kanalı ayarlardan sil diyorum tekrar hesap degistir deyip kanalı secip aynı kanalı tekrar acıp tekrar yukluyorum inanın almanlar fransızlar italyanlar oyle hergun kontrole gelmiyor 2 haftada 1 yada haftada 1 gelir 2 telif atar giderler.Yada bana denk geldi cok video atmayıp 10 video ile durdugum icindir .

Benim soyleceklerim bu kadar ..
Umarım sizde kazanırsınız .

Buda aynı taktigi kullanana @tugayy arkadaşın