Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Biz iş yerinde odada 3 kız beraberiz. Yaklaşık 5 aydır evden calışıyorduk. Ben bu kızlardan birisiyle cok yakınım surekli sabah akşam goruşuyorum. Ama diğeriyle bu 5 aylık surede koptuk. Ben bir keresinde kuruma gitmiştim birkac iş yapmaya. Beni gordu “Aa sen de mi buradasın” dedi arkasını dondu cıktı gitti başka bir arkadaşın odasında oturdu. Ben o gun şaşırdım baya acıkcası. Cunku hicbir problemimiz yoktu ve o tepkiyi anlayamadım. Bu haftanın başında tekrar kuruma donduk. Ne konuşsanız soğuk cevap veriyor, bizden birkac grup once giren kıdemli kişilerle takılmaya calışıyor. Ama yine de net bir kusluk yoktu ortada. Dun odaya sorumlu olduğu kişi geldi. O gelen kişi soru sordu bizim kız cevapladı ama cocuğa sacma sacma yanlış cevaplar veriyor. Ki bizim kurumda da herkes birbirime yardım eder. Bir odaya girip birine soru sorsanız o an soruyu sormadığınız kişi cevap verebilir kimse de garipsemez. Ama dun ben ve diğer arkadaşım diğer kıza dun birazcık karıştığımızda inanılmaz bir soğukluk oluştu odada. Ağzımı actıktan 2 saniye sonra keşke konuşmasaydım dedim. İşten cıktıktan sonra da hem instagramında hem de twitter hesabında ergen ergen sozler paylaşmış.
“Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.”
“Mevlanaya sormuşlar en cok neyi bilirsin diye o da haddimi bilirim demiş”
Boyle şeyler paylaşmış ki bunu paylaşan kız 28 yaşında koskoca kız. Ben hem guldum hem de sinirlendim. Bugun de obur kızla goruşuyor benimle goruşmuyor ki ben hep alttan almaya calışırım hani sen daha iyi bilirsin ama ben şoyle şoyle duşunuyorum diye konuşurum. Ama sanırım boyle davranınca insanlar sizi bir şey bilmiyor sanıyor. Boyle olunca da ben gercekten cok geriliyorum ve biraz da duygusal biriyim boyle olunca calışamıyorum. Bir hafta deneyip yine olmazsa amirime odamı değiştirmek istediğimi soylemek istiyorum. Size cocukca mı bir tepki olur? Gormezden gelmeyi mi oğrenmeliyim? Cevap verirseniz cok mutlu olurum.