Bir başarı hikayeside ben ekliyeyim dedim.

Evet arkadaşlar ben 2013 yılının ağustos aylarında serkan hocanın videosuyla karşılaştım ve tabiki acaba varmıdır boyle birşey diyerek hızla hesap acarak para kazanıcak hale geldim ama para kazanamadım . Acaba para veriliyormu reklama tıklandığı zaman diye kafamda soru işaretleri varken kendi reklamımı tıklayarak gercekten yansıdığını gordum panelde Daha sonra 08.2013/02.2014 tarihleri arasında sadece ama sadece forumdaki konuları okudum. Gercekten kanal falan acmadım actığım ilk kanal oylece duruyordu butun konuları okudum diyebilirim hatta bir konuyu en az 3-4 kere okudum da diyebilirim. Ama yetmiyordu okumak surekli birşeyler eksik kalıyordu. Daha sonra kanal acmaya başladım ve videolar yuklemeye başladım. 1-2-10 kanal yaptım gunluk kazancım 0.05,0.10 kuruş iken arkadaşlarım dalga geciyorlardı 1 yılda 1 paket sigara parası cıkar diye şimdi gorseniz hepsi peşimde bizede oğret şu işi diyolar
Benim icin muthiş bir gelişme olan gunluk 5-10 tl leri gormeye başladım derken butun kanallarım kapandı para kazanmada gitti. Ama pes etmeyi sevmeyen bir yapım var bu yuzden yeniden başladım . Artık bot kullanmaya başlamıştım bot ile temmuz ayına kadar kanallar actım teliften kapandı,kanallar actım para kazanmam gitti,kanallar actım spamdan gitti,kanallar actım topluluktan kapandı. Yani butun darbeleri yedim Ama her resetlendiğimde daha buyuk bir Hırs ve azimle sarıldım bu işe.
Artık birşeyler yapmalıyım diyordum ve VDS ile calışma kararı aldım. Bu karar benim kazanmak icin attığım en guzel adım oldu . Gunluk 3 haneli kazancları ilk defa yakalamaya başladığım zamanlar oldu ama yine topluluktan kapandı 2 kerede VDS kullanırken resetlendim

Ve Benim icin en buyuk olay adsensemin banlanması oldu partnerle tanıştım ve bir karar aldım. Henuz 4 haneli bir odeme almamış olmama rağmen ( ilk defa alıcaktım adsende banlandı ) kendime direk 5 haneli bir odeme alana kadar durmadan hergun 2 farklı icerikte kanal acacagım dedim. Ve başladım calışmalara.Gecen ay il defa 4 haneli odememi aldım ve bugun de 5 haneli odememi aldım

Bu konuyu actım cunku Hedefime ulaştım İnanılmaz mutluyum. İnsanoğlu istediği zaman başarıyor arkadaş yılmadan pes etmeden calışınca emeğin karşılığını alıyorsun yani . Burdan tekrar @[email protected] hocama cok teşekkur ediyorum bizlere boyle bir ekmek kapısı tanıttığı icin .
Yeni hedefim 6 hane calışmalara başladım bakalım ne zaman konusunu acabilirim

Not: Uzun gelebilir ama bu işten kazanamayan arkadaşların sonuna kadar okumasını tavsiye ediyorum eminim sizlere bir azim katacaktır