Arkadaşlar Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım cok iyi biri. Anlaşamadığımız noktalar elbet var ama sevgiyle bir şekilde hep cozuyoruz. Ancak bir konuda takılmış kalmış durumdayız. 2 senedir bir turlu cozemedik. Konu normalde giyim tarzımdı başlarda o konuda cok kavga ettik ancak yerine gore giyindiğimden o konuyu aştık. Her yerde her şeyi giymediğimden karışmasına fırsat kalmıyor. Ben gobek acık da askılı da mini de giyerim şort da giyerim. Ama yerine gore.karadenizde bir ilde oğretmenlik yapıyorum. Bulunduğum ilce kucuk bir ilce burda gezerken gobek acık giymem ama cevredeki daha buyuk illere gezmeye gittiğimde yerine gore giyerim. İlişkimiz bir aylıkken Başlarda tatile gittiğimde bile laf etmişti ayrılmaya kalktım dinlemedim. Tatilde ya da yerine gore giyince asla bişe demiyor artık. Yalnız fotoğraflarıma takmış durumda. Giy ama foto paylaşma diyor. Bir gezi blogum ve instagram hesabım var. Aynı zamanda kitap yazıyorum ve bu yuzden biraz tanındım. Ancak yine de sosyal medya hesaplarımda aman aman oyle milyonluk takipcim yok 8-10 bin civarı. Gezi yazıları ve kitap yorumları paylaştığım ve instagram hesabımı blog gibi kullandığım icin de hesabım herkese acık. adam kafayı benim fotoğraflarıma taktı. Giy ama foto ekleme diyor. Ben de bi taviz verirsem gerisi gelir biliyorum iki senedir bu konuda gram değişmedim. Cunku sınırımın yerinde olduğunu duşunuyorum. Bikinili y da popomun kenarı goruncek kadar olan fotoları paylaşmam mesela benim sınırım bu. Orneğin bir fotoğrafımda oturmuşum şortum acılmış kenardan baya fark etmemiştim erkek arkadaşım uyarınca hemen kaldırmıştım. Buraya kadar ok. Ama dizde etek giymişim ustumde sıfır kol sırf gobek biraz acık diye adam rahatsız oluyor. Sen yerine gore giyiyosun kabul ama hesabın herkese acık bu cevreden seni takip edenler de goruyor burda giymiş gibi oluyorsun diyor. O nasıl kafa yapısı ya dedim. Tatil fotoğrafı bu yani. Tatil fotoğraflarımı paylaşmayacak mıyım. Benim normalde giyim tarzım bu, sadece burası cok kucuk yer koy gibi diye burda acık giymiyorum bunun dışında benim giyim tarzım zaten bu, niye fotoğraf paylaşmayım yani. İşte burdaki tanıdıklar gorurmuş vay senin evleneceğin kız boyle mi giyiniyo olurmuş. Ben de dedim ki milletin ne dediğine takılıp bana cemkireceğine benim sevgilim nişanlım eşim ne isterse onu giyer kendi işinize bakın ben arkasındayım diye millete cemkir dedim. Sen benim yanımda mı olacaksın karşımda mı ona karar ver bu konuda ben değişmeyeceğim 2 senedir de değişmedim, evlensek senden 5 cocuğum olsa gene de değişmem dedim. Giymeyeceksem sadece kendim yakıştırmazsam giymem. Sıkılırsam bu blog olayından falan anca oyle paylaşmam. Ama ben seviyorum keyif alıyorum ben buyum. hep de buydum. Beğenmiyorsan git kapalı giyinen, boyle fotolar paylaşmayan biriyle ol. Bi sure ayrı kaldık. Gene geldi kapıma yalvardı yakardı. Bir de değişik bi cekim var aramızda bir araya gelince kavga edemiyoruz sonu hep sarılıp şakalaşma guluşmeyle bitiyor. O yuzden bu defa izin vermedim dedim ki git iyice duşun taşın. Ya gerekiyosa aşamıyosan psikoloğa git danış ya da bırak beni kendime gore birini bulayım.2 senemi aldın zaten geldim 27 yaşıma. Olmayacaksak zorlamayalım. Benim giyimim bu ve bu olacak. Tamam dedi gidip duşunucem kendimi değiştirmeye calışcam. Değiştiremezsem de bidaha aramıcam dedi. Ben zor bi donem geciriyorum neyse işte o sebepten gene aradı ama gene bir araya gelince dayanamadık sarıldı etti. Ben de tamam dedim hani kararını verdi değiştircek bu kafayı. Ama yok hala kafa karışık. Ailesi koyde oraya giderken giyme dersin anlarım burda giyme dersin anlarım giymiyorum da zaten ama yerine gore giyerim foto da paylaşırım blog da yazıyorum bunları da bırakmıcam kabul et ya da etme, beni boyle kabul edecek adam da cok senin istediğin gibi yaşayan kadın da dedim. Geliyor yapamıyorum sensiz diyor ama kafası da karışık. Benim de karışık. İkimiz de cok seviyoruz ve cozemediğimiz başka sorunumuz yok. Bu konuda takıldık kaldık. Ya ben zaten mesleğe başlayana kadar annemin baskısından cektim kıyafet yonunden. Ne cektirdi bana. Mesleğe başladım resti cektim o da karışmaya kalkıyo dinlemiyorum. Annem kısa kol giyince bile kavga cıkarıyodu. Artık kaldıramıyorum ve giyim konusunda cocukluktan beri gına getirrttikleri icin tahammulum yok artık kimseye. Şimdi ben fedakarlık yapıp dediğini yapsam mutsuz olcam biliyorum. Cunku artık doldum ve bu konuda baskıya hic gelemiyorum. Kendisine de dedim istediğin gibi yapsam mutsuz olucam dediğin olcak ama ben mutsuz olcam ister misin dedim tabii ki istemem mutsuz olmanı diyor. Ama ben de buyum elimde değil dayanamıyorum kıskanıyorum tutamıyorum kendimi bir tutsam ikinciye tutamıyorum diyor. Sizce napmalı var mı tavsiyeniz? Her şeyi aştık bunu aşamadık aşılabilir mi? Yoksa bırakayım mı tamamen hayatımdan cıkarıp bir araya gelince tekrar barışma ihtimalini bile bırakmadan bana ulaşma kanallarını tamamen kapatayım mı? Kafam cok karışık lutfen oneri verin